JEZIVA PREDVIĐANJA ZA OKTOBAR 2017: Teško nama ako su u pravu!

Predviđanje

Ako je suditi prema teoretičarima specijalizovanim za smak sveta i majanska proročanstva, zemlju bi mogla zadesiti zla sudba nakon što se misteriozno svemirsko telo – binarna opozicija našeg Sunca – “zabije” u našu planetu.

David Mede, autor knjige “Planeta X – dolazak 2017.”, veruje kako će velika zvezda smrti, koja sa sobom donosi planet Nibiru, izbrisati Zemlju u oktobru ove godine.

Tvrdi kako je planetu teško uočiti zbog ugla u kojem se približava zemlji, ali da je njegov dolazak neminovan.

U svojoj knjizi taj je scenaro potkrepio mnogim naučnim i astronomskim dokazima, iako čitaoci upozoravaju kako nakon prvih četrdesetak stranica autor postaje preterano religiozan i apokalipsu objašnjava rečenicom: Bog je tako rekao u Bibliji.

Preduzetnik Robert Vićino, za Dejli Mejl kaže kako bi proročanstvo moglo biti tačno i otkriva kako se svetske elite već odavno pripremaju za kraj.

„Nema sumnje da (Nibiru) dolazi. Biće to epskih razmera, kao iz Biblije“.

Vićino je vlasnik kompanije koja gradi podzemne bunkere koji bi trebalo da zaštite ljudski život od posledica razornih udara na površini Zemlje.

Ipak, naučna zajednica nije uverena u postojanje planete Nibiru, koju NASA nikada nije pronašla na karti svemira.

Osim toga, Nibiru je spomenut već 2012. godine kada je, u sklopu majanskog proročanstva, zemlju trebalo da pogodi apokalipsa, i nakon toga 2015. godine, kada je smak sveta takođe trebalo da izbriše ljudsku vrstu.

(Vecernji.hr)

Share this post: