JEZIVO UPOZORENјE BRITANSKOG TAJNOG AGENTA: Smrt je puštena u pogon, sledi nam genocid kakav ova planeta još nije videla! (VIDEO)

barrie-trower

Oni će počiniti, po mom mišlјenju, najgori genocid koji je ova planeta ikada videla, ne samo na lјudima, nego i na životinjama i bilјkama. Uzrokovaće veće uništenje od globalnog rata.

Pre nekoliko godina u osnovnim i srednjim školama u SAD-u zavladao je jedan čudan niz takozvanog „School Shootinga“ u kojem donedavno mirni i neprimetni klinci uzimaju oružje, ulaze u škole i poubijaju decu i profesore. Jednom rečju strahota. Svakakve su se analize odvijale u to vreme.

Jesu li krivi roditelјi, igrice, prijatelјi, društvo? Ali, jedna teorija zapravo bila je najneobičnija. Mnogi lјudi veruju kako su ti klinci doživeli određenu vrstu kontrole ume, odnosno da je neko, u ovom slučaju Vlada SAD-a nasumice izabrala dečake, putem mikrotalasa „ušla“ u njihov mozak i rekla im da to učine, da postanu brutalne ubice. Zašto?

Pa nakon tih događaja baš kao i nakon 11/9, kontrola u američkim državnim školama postala je neverovatna. Kamere su postavlјene u svakoj prostoriji, uklјučujući i toalete. Učenici prolaze razne vrste pregleda i detektora pre nego što uđu u školu, a škole čuvaju i školski policajci koji ne dozvolјavaju niti roditelјima da dođu po svoje dete.

Jednom rečju u škole je uvedena apsolutna kontrola koja ne bi mogla biti opravdana bez ovih nemilih događaja.

Mislite da je teško verovatno da postoji tehnologija koja vas može naterati da ubijate? Čitajte dalјe.

Dr. Barrie Trower je britanski fizičar specijalizovan za mikrotalasnu tehnologiju. Radio je za britansku vojnu mornaricu i bio je član britanske tajne službe MI6. Trower je pravi britanski gospodin i junak ako pogledamo na koji se način informacijama bori za čovečanstvo.

On spremno progovara, odnosno zviždi, o jednom vrlo tajnom i ubojitom oružju koje vlade širom sveta koriste kako bi činile genocid nad čovečanstvom.

Reč je o mikrotalasnoj tehnologiji koju velika većina čovečanstva unosi u svoje domove.

On je učestvovao u stvaranju tog oružja i iz prve ruke govori o strahotama koje čine vlade sveta lјudima, ubijajući ih i manipulišući ovom zastrašujućom tehnologijom.

Povod za intervju vezan je za dokument objavlјen u julu 2012. godine na službenim stranicama američke Bele kuće, pod nazivom ‘Korišćenje punog potencijala spektra kontrolisanog od strane vlade za podsticanje ekonomskog rasta’, u kojem se raspravlјa o različitim aspektima korišćenja bežične mikrotalasne tehnologije.

Barrie Trower:

Na počecima šezdesetih godina obučavali su me unutar vladinih odelјenja za mikrotalasno ratovanje.

Kroz godine sam proučavao različite oblike mikrotalasnog ratovanja i kad je istekao rok mog služenja u vojsci, pitali su me bi li mogao nastaviti svoja istraživanja, jer sam ja kroz svoj rad dobio neophodno znanje na tom području.

Pogledajte video:

Vi morate znati da se trenutno nalazimo u novom Hladnom ratu i to je razlog zašto zemlјe širom sveta to razvijaju. I to je razlog zašto se svuda postavlјaju mikrotalasni odašilјači, jer bi ih neko, ako bi tako hteo, mogao koristiti u druge, zastrašujuće svrhe. Činjenica je da je taj sistem već pušten u pogon.

Pre mnogo godina naša vlada (britanska) je zapovedila našim naučnicima da kada pričaju o mikrotalasima spominju i naglašavaju samo toplinu i ništa više od toga. Svi su to poslušali i ne pričaju o ničemu drugome, s tim da poriču više od 40 godina istraživanja koja su pokazala da mikrotalasi izazivaju razne oblike raka.

Oni umesto da se služe naučnim istraživanjima koja to potvrđuju, lažu. Tako poslednjih 40 godina engleska vlada, ali i druge vlade sveta. I Amerikanci, Kanađani, Australijanci, isto lažu. Lažu kako bi zaštitili industriju i zaštitili njihove profite.

Tako da su oni isklјučivo lažovi i to se može dokazati, s odobrenjem od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO). To su isti lјudi koji sede na ICNAP certifikatu, sede u vladinim agencijama za javno zdravstvo, sede u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Tu se verovatno ne radi o više od 20 lјudi. Ali da, oni će počiniti, po mom mišlјenju, najgori genocid koji je ova planeta ikada videla, ne samo na lјudima, nego i na životinjama i bilјkama.

Uzrokovaće veće uništenje od globalnog rata, i za nekoliko stotina godina lјudi će se prisećati, ko god preživi, šta smo pokušali uraditi kako bi ih sprečili u tom naumu.

Deborah Tavares:

Dok budemo prolazili kroz ovo, Barrie, želela bih da objasniš šta vidiš u ovom dokumentu, molila bih te, jer se radi o 13 stranica na kojima govore koja je svrha tog mikrotalasnog spektra kojeg planiraju.

Barrie Trower:

Jednu stvar bih želeo napomenuti. Univerziteti možda i nisu krivi. I mogu vam dati primer. Vlada ima na raspolaganju velika sredstva za finansiranje istraživanja i univerziteti se prijavlјuju kako bi dobili ta istraživačka sredstva.

Daću vam jedan primer iz SAD-a – vlada zamoli jedan univerzitet da osmisli način pomoću kojeg će se odašilјati mikrotalasi u nečije uvo, i zapravo će proizvesti zvuk u njegovoj glavi koji niko drugi ne čuje, jedino osoba prema kojoj se odašilјu talasi može to čuti.

I univerzitetu je rečeno kako će to neizmerno pomoći gluvima jer će lјudi pričati u napravu i moći će kroz nju čuti. Za to saznaju vlasnici velikih trgovina koji kažu kako bi to mogli koristiti protiv lopova, mogli bi lopovima odašilјati ‘Nadziremo vas.

Ostavi to.’ Sprečićemo zločin, i koristimo to u dobre svrhe. Nije prošlo dugo vremena, naročito vojsci i velikim trgovačkim lancima da padne na pamet ‘čekaj malo, pa mogli bi to upotreblјavati u našu korist.’

I tako vojska može staviti glasove u glave lјudi kako bi napravili štagod požele, a velike trgovine su shvatile, umesto da kažu ‘ostavi to, ukrašćeš to’, ako si neodlučan tokom kupovine mogu ti reći ‘zaista želiš to da kupiš’, i nakon 9 meseci neko je tužio jedan od velikih trgovačkih lanaca zbog odašilјanja a koji su ostvarili fenomenalan profit u samo 9 meseci.

Ali slučaj je propao jer je Državna kancelarija za komunikacije (FCC) rekla kako su mikrotalasi bezopasni.

Deborah Tavares:

Šta je njihov pravi cilј? Mikrotalase proširiti na širu populaciju? Jer ovaj dokument Bele kuće, dokazuje da je namera delovati, odnosno manipulisati, konkretno na stotine hilјada lјudi širom sveta?

Barrie Trower:

Da. To je upravo tako.

Deborah Tavares:

Ovde možemo videti kartu koja pokazuje masovno cilјano delovanje, naročito u SAD-u?

Barrie Trower:

O, da. Apsolutno. To je jedna od ideja koja se krije iza „Smart Meter“ uređaja koji se stavlјaju u domove lјudi. Šta sad mogu učiniti? Mogu nadzirati sve osobe u toj kući. Mogu gledati kako idete u krevet. Mogu gledati šta radite u krevetu.

Mogu vas gledati u kupatilu i u kadi. Čuju svaku reč koju izgovarate. Imaju spravu koja meri nivo vaših hormona. Imaju spravu pomoću koje, pod uslovom da se nalaze na 75 metara udalјenosti, mere vašu moždanu aktivnost i mogu zaklјučiti kako se osećate.

Sad, ako to mogu raditi celoj populaciji, većina ne bi volela da im se to radi, ali ih se ne bi ticalo, a iz perspektive vlade, oni će reći vama kako nisu zainteresovani za 98% populacije, ali jesu za 2% koji mogu biti opasni za, naprimer, američke građane. Ali to ne vredi.

Onda kažu: ‘Samo malo, postoji grupa koja nas sprečava da napravimo to i to,. Trebamo ih se paziti.’ I onda počnu delovati na određene religije, lјude s dugom kosom, lјude koji puše kanabis, a lestvica ide sve niže i niže i niže, sve dok ne počnete nadzirati 75% populacije a imate kompjutersku tehnologiju s kojom je to izvodlјivo. Zašto lјudi misle da oni to ne čine ako mogu, nije mi jasno?

Deborah Tavares:

Pa, to je svrha, ako smo dobro shvatili, ovog dokumenta Bele kuće. Dokument detalјno opisuje oružje za masovnu kontrolu uma i kvantne kompjutere i krađu uma, invaziju na lјudski mozak s veštačkom inteligencijom. Možete li lјudima objasniti šta to znači?

Barrie Trower:

Ne volim izraz ‘kontrola uma’ jer se um ne može zaista kontrolisati. Možete uticati da se osoba drugačije ponaša, ali nemate neprestanu kontrolu. Možete uticati na to što lјudi rade, i to je vrlo lako. Ja to mogu. Mogao bi to izvesti za manje od tri dana.

Deborah Tavares:

Pretvoriti nekoga u ubicu?

Barrie Trower:

Mogao bih te pretvoriti u ubicu za manje od tri dana. To je lako. Tako da postoje različiti razlozi za pokrivanje nekog područja mikrotalasima i nadziranje lјudi. I to se ne bi ticalo 98% lјudi, ali činjenica je kako nemate izbor. I ako se zamerite nekome u vladi, mogu zloupotrebiti svoj položaj i cilјati na vas

Deborah Tavares:

Postoji veliki broj naučnika koji shvataju šta su njihovi naučni eksperimenti prouzrokovali. Ne koriste se za dobrobit čovečanstva i sad vide da se koriste na štetu njihove djece, njihovih porodica, i celog sveta, i izlaze u javnost kako bi se to saznalo. I na njih se sada pokušava uticati mikrotalasnom tehnologijom koju su pomogli stvoriti i koja se sad koristi protiv većeg broja zviždača, slažete li se?

Barrie Trower:

Da. I mogu vam dati konkretan primer visokog naučnog službenika u Engleskoj. Ali, ako ćete postati zviždač, morate biti svesni kako će vam se pretiti smrću i radi se o vrlo ozbilјnim pretnjama smrću. Ostaćete bez posla. Vaša deca se neće moći zaposliti ili ići studirati. Radi se o porodičnoj žrtvi, ali i ličnoj.

Mogu vam dati primer. Primio sam brojne šifrovane i čudne poruke od visokih službenika. Primio sam poruku od vrlo, vrlo visokog službenika koji radi na tajnoj eksperimentalnoj lokaciji u Engleskoj. Rekao je, ‘Moram pričati s tobom, Barrie’. Pristao sam i sastali smo se.

Rekao je kako ću mu ja moći pružiti svoju perspektivu. S vladom smo sklopili ugovor o istraživanju. Proučavamo uticaj mikrotalasa na mozak i srce. Ja sam jedan od vodećih naučnika u državi.Zatražili su da proučavam uticaj mikrotalasa na mozak i srce, konkretne pulsne frekvencije za koju se zna kako utiče na mozak i srce.

Ja i ti oboje znamo, jer delimično sam studirao eksperimentalnu fiziku, ako ćemo proučavati srce i mozak, to će trajati otprilike 15 godina. Potrebno je 10 godina istraživanja i još 5 godina kako bi se rešili pojedini problemi, zatim se rad treba napisati, dati na recenziju drugim naučnicima i onda objaviti.

I rekao je kako se radi o velikom novcu. Znaš koliko su mi dali vremena za sprovođenje eksperimenata na srcu i mozgu? Jedan od njih traje 10 minuta, a drugi 20 ili 25 minuta. Mogu oba obaviti za sat vremena i još imam vremena za kafu.

Rekao je da sada zna kad obavi te eksperimente, da će rezultati sugerisati da je tehnologija sigurna, sigurna, sigurna, sigurna, sigurna. I znam da će to koristiti sa žigom moje laboratorije na kojem će pisati ‘sigurno – slobodno prodaj’. I taj konkretni sistem se sad prodaje u 150 zemalјa s potvrdom da je siguran.

I rekao mi je, ja nisam napravio ništa loše. Obavio sam eksperimente. Proizveo sam rezultate, koji kažu da je proizvod siguran, ali znam da će se to zloupotreblјavati. Znam kako će lјudi umreti jer će se to objaviti. Žene će dobiti rak dojki, imati abortuse; svašta će se dogoditi. Ali to će napraviti oni – ne ja.

Rekao je da je trenutno na visokom naučnom položaju u državnoj službi. Imam super platu. Imam troje dece koji studiraju. Imam hipoteku na veliku, lepu kuću. Ako ih izdam, danas ću sve izgubiti i nikad se više neću zaposliti. Deca će morati prestati da studiraju i život će mi biti užas. Šta da radim?

Rekao sam mu kako ima samo 2 izbora: dići ćeš ruke od porodice, školovanja svoje dece i svega, ili ćeš ćutati. I to su bila jedina dva izbora, i odlučio je ćutati.

(Dnevno)

Share this post: