MAJKL DŽEKSON SLEDBENIK OKULTIZMA I NASLEDNIK ALISTERA KROULIJA

мј_оццулт

Majkl Džekson je postao najuspešniji učenik okultizma posle Alistera Kroulija.

Svi mi smo svedoci uspona Majkla Džeksona počevši od “Jackson 5”, potom “The Jacksons”  i na kraju je dobio kao samostalni izvođač titulu “kralja popa”.

Cela planeta je gledala u zanosu kako je transformisao ne samo svoje crte lica već i boju kože koju je izbeljivao na misteriozan način uz mnogo preparata i specijalnih postupaka.

Nakon proučavanja i pažljivog istraživanja, Kreg Luis je objasnio zašto je Džekson stekao titulu “kralja” popularne muzike i da se kao takav bavio vradžbinama i veštičarenjem.

Luis je inače pastor, koji omladini i roditeljima propoveda o uticaju medija i muzike na ličnost ljudi.

“Ako ne razumemo prošlost nikad nećemo razumeti sadašnjost a ni budućnost”, kaže on.

Majkl Džekson je postao najuspešniji učenik okultizma posle Alistera Kroulija koji je umro 1947.

Za one koji ne znaju, Alister Krouli je bio poznat kao “otac modernog satanizma”.

Alister Krouli

To su oni koji se oblače u crne odore i izvode rituale seksualnih orgija i žrtvovanje krvlju. Takođe je poznato da je provodio noći u piramidi u Gizi gde je kanalisao “Knjigu zakona”.

Zna se da je Džej Zi nosio crni plašt sa brojem jedan koji predstavlja zakon iz knjige “Čini što ti je volja”.

Alister Krouli je potajno obožavan u hevi metal i rock and roll industriji, uključujući i Bitlse.

U stvari, Krouli se pojavio na naslovnoj strani albuma “Sgt.Peppers”.

Mrzeo je Boga sa strašću i to nije krio. Bio je obožavan od strane muzičara jer je uspešno dešifrovao drevne okultne rituale (magija) i “otvorio je vrata” za komunikaciju u drugim dimenzijama.

Majkl Džekson je pratio njegovo učenje i njegov način života tako da je postao savršen učenik.

“Postoje dokazi za to. Moramo da proučimo drevnu prošlost da bismo razumeli sadašnjost.

Majkl Džekson može biti jasno povezan sa sumerskom Sibelom. Ona je bila zemaljska sveštenica sumerske boginje Inane koja drži ključeve Svetog Taverna i kulta bludničenja, iako je Bludnica zaparavo sveštenica egipatske boginje Hathor.

Luis ističe da je Sibel bila obožavana i slavljena kroz rituale od strane muških sveštenika zvanih “Koribants” poznati po divljim emocionalnim povorkama i obredima”.

 

Karakteristike Koribanta :

Obučeni kao žene

Našminkani

Lica izbeljena

Kastrirani

U društvu mlađe dece

Učestvuju u punoletstvu ritualima i ceremonijom

Pomoću gatanja i magije zarađuju novac

Puštaju divlje krike i visoke tonove dok plešu

Kada su opsednuti božanstvom plešu divlje i nekontrolisano

Majkl Džekson je imao sobu sa pokretnim ogledalima gde je mogao kanalisati duhove.Ovo je bio njegov način da ostane u svetu snova i da komunicira sa drevnim božanstvima.

U pesmi “ Mi smo svet” koju izvode Lajonel Riči I Majkl Džekson pominje se sledeći stih:

“Pošaljite im srce svoje kako bi znali da neko brine i njihovi životi će biti jači i slobodni, kao što nam je Bog pokazao pretvaranje kamena u hleb, dakle svi treba da pružimo ruku pomoći”.

Na DVD-u “Oni su prodali svoje duše za rokenrol” je dokumentovano kako je Majkl Džekson tvrdio da je bio u kontaktu sa duhovima i da je koristio punu sobu ogledala da bi komunicirao sa njima.

Džekson je tvrdio da je tražio njihovo vođstvo u odnosu na stvaranje njegove muzike. Čak je izjavio da je komunicirao sa njima kroz snove i prenosio svetu njihove poruke kroz svoje pesme.

Druga sličnost između Alistera Kroulija i Majkla Džeksona je u broju 777.

A.Krouli je napisao knjigu pod nazivom “Zbirka tekstova o Gematriji i 777, i pogled na simboliku velikih svetskih religija i sistem korespodencije Hermetičkog Reda Zlatne Zore”.

majkl-dzekson05

To je u osnovi potpuno magijski i filozofski rečnik.

Kako je ovo u vezi sa Majklom Džeksonom pitate se? Sećate li se čuvenog kipa Majkla Džeksona? Na desnom rukavu je ugravirano 777! Ako znamo da je Kroulijev učenik, kako drugačije da se oda počast učitelju?

Nedavno je iskopana statua, koja je isklesana između 1550-1050 pre nove ere i opisuje ženu koja izgleda veroavali ili ne, kao Majkl Džekson!

Majkls Džekson je imao viziju da njegovo lice izgleda kao njeno! Možemo se zapitati da li je to bila uopšte njegova vizija?

U videu koji sledi prikazana je devojka koja je umrla i koja tvrdi da je u paklu srela Majkla Džeksona. Pogledajte njeno svedočenje na 57:05.

(Vestinet.rs)

Share this post: