MISTERIJA U KAZAHSTANU: PENTAGRAM KOJI SE VIDI SAMO SA GUGL SATELITA

khazak

Ogroman pentagram je pronađen na Gugl mapama u izolovanom regionu Kazahstana, zapadno od grada Lisakovsk. Sumnja se da  je u pitanju vojni objekat nepoznate namene.

Obim kruga je preko 1000 metara i sadrži jasno definisan, matematički ispravan pentagram. Pentagram unutar kruga se koristi u ritualnoj magiji a obrnuti pentagram u crnoj magiji.

Pre samo nekoliko dana, kada  zumirate pentagram na Guglovoj mapi, dve čudne lokacije bi se pojavile, jedna se zvala “Adam” a druga “Lucifer”.

Međutim pošto je priča procurela na internetu, ove lokacije su nestale a zumiranje pentagrama je sada onemogućeno.

Na Gugl mapama koje koriste sever – jug, pentagram je obrnut. Da li je to trebalo da bude tako? U svakom slučaju, simbol se koristi u ritualu magije.

[adsenseyu4]

Evo šta Manli P. Hal, mason 33. stepena i stručnjak za okultnu simboliku kaže:

“U simbolici, obrnuta figura uvek označava izopačenu vlast. Crna magija nije fundamentalna umetnost, to je zloupotreba umetnosti. Zato nema svoje simbole. Crni mag samo uzima amblem figure bele magije.

Dobar primer je pentagram ili petokraka zvezda napravljena od pet povezanih linija. Broj pet je tradicionalni simbol magične umetnosti a označava pet svojstava Velikog čarobnjaka, pet čula čoveka, pet elemenata prirode, pet ekstremiteta ljudskog tela.

Pentagram se intezivno koristi u crnoj magiji ali tako da se njegov oblik uvek razlikuje od prvobitnog i naziva se “tragovi đavola”. Ovaj pentagram se ne nalazi samo u Kazahstanu.

Jedan od mojih prvih članaka koje sam ikada napisao je sa temom Astana, potpuno novog grada u Kazahstanu koji je ceo izgrađen na okultnim principima i programiran je da postane kulturni duhovni centar u Novom svetskom poretku”.

Neki izvori kao što su Dejli Mejl i Jahu Njuz dovode ovu priču u vezu sa teorijama zavere navodeći da je u pitanju vojni objekat.

U nekim člancima se insistira na činjenici da je pentagram hrišćanski simbol, dok drugi tvrde da je ruski simbol.

To je važno istaći jer Rusija koristi petokraku kao jedan od svojih simbola, a ne pentagram unutar kruga.

(Vestinet.rs)

[adsenseyu2]

Share this post: