MISTIČNA VAZDUŠNA LUKA SKRIVA TAJNE

Postoji teorija da denverska vazdušna luka krije najveći tajni podzemni bunker na svetu koji su izgradila tajna društva, ne bi li se zaštitila u slučaju svetske katastrofe. Sama luka krije mistične oznake, a sve to istražila su dvojica ‘slučajnih’ prolaznika.
 

Denver je glavni grad Kolorada koji je najnaseljenija država u SAD-u. Denversku vazdušnu luku istražila su dvojica prijatelja koji su, igrom slučaja, morali provesti malo više vremena u njoj. Što su je više posmatrali, to im je bila zanimljivija, pa su odlučili da istraže njenu istoriju i pravo značenje murala i skulptura koje se u njoj nalaze.

Priča počinje, naoko nejasnom, odlukom da se vazdušna luka Denvera premesti tridesetak kilometara dalje nego što je bila, 1989. godine. Šest godina posle, nova vazdušna luka ‘nikla’ je, protežući se na 132 kvadratna kilometra. Njena izgradnja koštala je 4,8 milijardi dolara, a navodno ju je finansirala organizacija zvana New World Airport Comission, za koju su ovi istraživači utvrdili da uopšte ne postoji.

Osim istorije, ono što čini ovaj aerodrom neobičnim su umetnička dela prepuna masonskog simbolizma. Naime, mnogi veruju da je luka izgrađena kao svojevrsni paravan koji bi trebao pokrivati najveći podzemni bunker na svetu. Smatra se da su ga izgradili Iluminati ne bi li osigurali elitu u slučaju neke velike svetske katastrofe.

Momci su našli nekoliko dokaza koji idu u prilog tim teorijama. Predsednik SAD-a, Barak Obama nalazio se u blizini denverskog aerodroma na dan kada je kometa Elenin proletela kraj Zemlje. Takođe su saznali da je na mestu luke bilo smešteno pet zgrada koje su pre izgradnje aerodroma zatrpali zemljom, s objašnjenjem da su „bile na pogrešnom mestu“. Službenici aerodroma tvrde da te zgrade sada služe kao podzemna skladišta.

Na ulazu u vazdušnu luku stoji devet metara visok kip propetog konja od fiberglasa, sa sjajnim crvenim očima, imena Mustang, kojeg je izgradio Luis Jimanez.

Luis je poginuo tokom izgradnje kipa tako što je na njega pala glava konja.

Murali u unutrašnjosti luke opisuju neku vrstu biološke apokalipse te ponovno ‘uskrnuće’ sveta na slabije naseljenoj Zemlji u kojoj nema nasilja niti oružja.

Nakon što su momci izneli sve ove podatke online, zvala ih je organizacija pod imenom Goverment Affairs, pa su na svom blogu dodali „ako ovi podaci nestanu zauvek, znaćete i zašto.“

 

 

Share this post: