Najezda imigranata iz Sirije i Severne Afrike i mađarski zid je ustvari „Trojanski konj“ Islamske države u Srbiji-VIDEO

dejan lucic

Ovi migranti su namenjeni Srbiji i, ako ih pustimo da prezime, oni će ostati tu, rekao je Dejan Lučić, kontraverzni srpski pisac i poznavalac bezbednosnih prilika.

Većina navodnih izbeglica je iz severne Afrike a ne iz Sirije.

U pitanju je invazija i nije tačno da ih ima 50.000 jer je to cifra sa početka invazije, a sada ih ima 200.000.

Azilanti u Preševu

Ako muslimani ovde prezime onda će ostati u Srbiji jer će se tu oženiti i dobiti decu. Za nekoliko godina u Srbiji će biti muslimana iz Afrike nekoliko stotina hiljada.

Kada bude trebalo ovi islamski fundamentalisti će dobiti oružje u Vojvodini ili na jugu Srbije a naša država nije sposobna da se brani od ovog.

Njima je konačni cilj Srbija a ne Evropska Unija. Mi nemamo vojsku, i nemamo specijalce koji bi se oduprli ovoj muslimanskoj najezdi. Srbija mora da se probudi dok ne bude kasno.

Lučić tvrdi da najmanji deo tih ljudi koji pristižu dolazi iz Sirije, kako nam mediji uglavnom predstavljaju, i da je većina njih poreklom iz Afrike, te da su poslati tu sa ciljem osvajanja Srbije i to u dogovoru sa Zapadom, koji planski gradi „mađarski zid“.

Ilustracija

„Oni konstantno dobijaju novac iz inostranstva, a mi im kao dajemo 5-10 evra dnevno – smešno!“, rekao je Lučić, dodavši da ne bi bilo loše da se svi prijavimo kao migranti.

„U Beogradu danas češće možete da čujete ‘Selam alejkum’ nego ‘Dobar dan’. Da li treba neko da vas udari čekićem u glavu da bi shvatili?“, zapitao se Lučić, ocenivši da srpske vlasti veoma olako uzimaju ovo pitanje i da „država spava“.

Ipak, iako su stvari, prema njegovoj proceni, veoma loše po nas, Lučić je završio razgovor u pozitivnom maniru, pozdravivši gledaoce rečima: „Osmeh na lice, Srbija je večna dok su joj deca verna!“

Pogledajte kakva je još saznanja Lučić izneo u razgovoru za jednu lokalnu televiziju:

(Pravda)

Share this post: