NAPOKON UBICA OTKRIVEN, ZORAN MARJANOVIĆ: Jedva čekam hapšenje!

foto: Damir Dervisagic

foto: Damir Dervisagic

 

Zoran Marjanović, muž brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), rekao je da je njega i njegovu porodicu obradovala izjava direktora policije Vladimira Rebića da policija ima saznanja ko je usmrtio njegovu suprugu.

– Izjava direktora policije Rebića da policija ima saznanja ko mi je ubio Jecu jedan je od svetlih momenata u ovoj nesreći kroz koju smo prošli moja porodica i ja.

Saznanja policije nas ohrabruju da se zločinac neće izvući i da će biti priveden pravdi.

Napominjem da od početka nisam sumnjao u rad policije, pogotovo što sam se uverio koliko su ti momci angažovani da se uhvati taj zločinac.

Priznajem, osim ove izjave direktora Rebića, snagu i svetlu tačku u mojoj tragediji su predstavljali policajci koji danonoćno rade na pronalaženju ubice.

Sad kada znaju ko je ubica, vreme ću provesti u iščekvanju njegovog hapšenja, a nadam se da će to bitu uskoro – rekao je Zoran Marjanović.

Prema njegovim rečima, nijednog trenutka nije gubio nadu da će policija rešiti slučaj i doći do osobe koja mu je otkinula deo srca i ubila majku njegove ćerke.

On je još napomenuo da je cela porodica prošla kroz mučne trenutke od Jeleninog ubistva, ali da nije klonuo duhom zbog ćerke i nada se će ubica odgovarati.

Tokom jučerašnjeg dana direktor policije Vladimir Rebić je rekao da zna ko je ubio pevačicu, jer su ga o tome obavestile kolege koje rade na tom slučaju, ali da o tome ne može da govori jer bi ugrozio istragu.

– Lično, mislim da znam ko ju je ubio, ali sačekaćemo prikupljanje dokaza. Tražimo dokaze koji su neoborivi.

Ne smemo da pogrešimo i uhapsimo nekoga ko nije izvršitelj krivičnog dela – rekao je Rebić.

On je naveo da policija poseduje značajne dokaze i nijedan nije isključiv.

– Propusta u radu policije, kada je reč o istrazi ubistva Jelene Marjanović, nije bilo, ali nijedna policija ne može rešiti slučaj odmah, a za komplikovaniji slučaj, kao što je ovaj, potrebno je vreme – rekao je Rebić u jutarnjem programu Televizije “Pink”.

Jelena Marjanović Krsmanović ubijena je u subotu, 2. aprila. NJeno telo je pronađeno dan kasnije u kanalu punom vode u Crvenki, u Borči.

Jelenin nestanak prijavio je suprug Zoran nekoliko sati kasnije, a ubrzo potom policija je krenula u potragu za njom.

Zoran je tada rekao da je sa suprugom i petogodišnjom ćerkicom krenuo u šetnju, a da je Jelena otišla da trči nasipom, nakon čega joj se izgubio trag.

Tokom policijske istrage saslušano je oko 500 ljudi, a i pregledani su svi snimci sa nadzornih kamera u Crvenki.

Osim žitelja Crvenke, više puta policiji su izjave dali i članovi porodice Marjanović.

(Alo)

Share this post: