NIKO NE ZNA ŠTA SE ZAPRAVO DESILO TE NOĆI U NEVADI: Priča sa kampovanja od koje se diže kosa na glavi

Niko ne zna šta se zapravo desilo te noći u Nevadi. Mnogo ljudi tvrdi da su doživeli paranormalne i neobjašnjive stvari u detinjstvu.

Pošto ih najčešće okolina ismeva, oni su svoj mir našli na Internetu gde mogu da ispričaju svoje užasne ispovesti i tako sebi olakšaju dušu.

Anonimni muškarac tako je na jednom popularnom sajtu pričao o kampovanju na koje je išao sa dekom i stričevima kada je imao 10 godina.

„Bili smo na Sjera Nevadi, prilično daleko od civilizacije tako da nije bilo žive duše u krugu od nekoliko milja oko nas“, napisao je on.

Poslednje noći kampovanja dečak i njegovi stričevi primetili su neobična svetla nedaleko od šatora. Kao da je bilo reč o prigušenom osvetljenju sa mobilnih telefona.

Međutim, kako bi im se približili svetla su nestajala.

„Tu noć sam pokušavao da zaspim. Čuo sam korake izvan šatora, ali znao sam da deda i stričevi piju i to mi je odagnalo brigu.“

Ipak, kad su se probudili zatekli su haos.

Velike grane kojima su prekrili putni frižider bile su isečene nečim usijanim, s obzirom na to da su nagorele, a frižider su pronašli 800 metara dalje otvoren i otopljen.

„Do dana današnjeg pamtim otisak stopala kraj mog šatora.

Bio je oblika ljudskog stopala, ali kraći i bez prstiju.

Niko ne zna šta je to bilo“, napisao je neidentifikovani muškarac.

(Kurir.rs)

Share this post: