OD NEKADA MOĆNE AMERIKE DO KREATIVNE DESTRUKCIJE

To se desilo baš onako kako se predviđalo. U decembru, Vlada SAD i  korumpirana Banka Federalnih Rezervi, tajno štampaju preko 1.1 bilion dolara i  šalje ovo džinovsko bogastvo Evropskoj Centralnoj Banci,  jednom broju banaka u Nemačkoj, Italiji, Španiji, Velikoj Britaniji, Belgiji, Švajcarskoj, Francuskoj, Portugaliji, i još nekim drugim bankama.

Cela Evropa je bila na rubu bankrota, jer su njene evropske institucije zbog svoje pohlepe i šema koje su propale dovele do toga.  Američka kriminalna Fed Reserve je došla u pomoć svojim kolegama prevarantima, sa 1.1 bilion dolara!

Samo nekoliko dana pre nego što će se dogoditi ovaj događaj, Fedov predsednik, Ben Bernanke, javno je izjavio da treba izvući Evropske banke. Elističke evropske banke bi trebalo „dokapitalizovati“.

Od nekada velike S.A.D., došlo je do toga da jevrejski moćnici sve ovo nazivaju „kreativnom destrukcijom“. Nije iznenađujuće,  da većina velikih komentatora sa Fox News, CNN, MSNBC, i sa drugih glavnih medija, nisu prijavile ovo tajno izdajstvo od strane Bernanke, Obame i Kongresa.

Svi rade u dogovoru sa Wall Street-om i jevrejskim finansijskim lobijem, da naprave najveću pljačku na svetu.

Niko nije rekao ni reči o ovome. Prava zavera ćutanja. Radio voditelj Rush Limbaugh nije rekao ništa. CNN’s Anderson Cooper ili NBC’s Brian Williams nisu rekli ništa. Fox New’s Bill O’ Reilly i Sean Hannity, i svi njihovi trabanti su bili bez reči u vezi toga.

Ove medijski smutljivci znaju ko im maže buter na hleb. Oni vide i čuju ali pričaju kao da se ništa ne događa. Jevrejski novac prijatno šapuće, u ušima ovih medijskih marioneta.

Treba odati priznanje jednom hrabrom  gospodinu, Gerald O’Driscollu, bivšem šefu Federalne banke u Dalasu. Na  iznenađenje, u kolumni u Wall Street Journal, gospodin Driscoll, je iskoračio i hrabro izložio ove nemoralne postupke svojih nekadašnjih saradnika u Fed. Istog dana, Driscoll je kratko intervjuisan za CNBC, gde je ponovio svoju izjavu.

Driscoll je otkrio vezu sa Federalnim marifetlucima. Federalne Rezerve pumpaju Evropu sa stotinama milijardi, koje su dali američki poreski obveznici. Ovo je trebalo da bude tema broj jedan diskuje te večeri na Fox, ABC, CBS, NBC, i svih ostalih medija. Međutim to se nije dogodilo. Više niko nije istupio, Driscoll je bio sam.

Treba  imati sažaljenja prema ovim poznatim ljudima u medijima, koji su prodali svoju dušu tamnoj strani.

Privremeni rezultat prljave prevare Fed-a je prilično predvidiv. Dolar je pao, evro ojačao. Američke i evropske berze privremeno idu na gore. Wall Street zna kakav je gigantski novac u centralnim bankama Evrope i Amerike, kao JP Morgan Chase (USA), Societe – Generale (France), Paribas (France), UBS (Switzerland), i Barclays (Great Britain).

Ne postoji ništa tako isplativo, kao besplatan novac od centralne banke da poveća  vrednost i akcije drugih banaka.

To znači da su Iluminati milijarderi, koji imaju kontrolu  ovih banaka, a od toga je 90% njih Jevreja. Ponovo će uvećati svoje bogatstvo do nemerljivih visina. Istovremeno, svaki američki državljanin će otkriti da će morati da stisne svoj penzioni račun, njihova štednja će se smanjiti,  socijalno osiguranje će biti nepovoljnije , cene na malo će porasti, i druge razne ekonomske nevolje isplivaće na površinu.

Nažalost, pošto  većina američkih građana, pa čak i većina kongresmena, ne razumeju kako u Federalnim rezervama novčani sistem funkcioniše, ova neverovatna prevara će ostati misterija.

Podsetimo se, od 1913.godine, Amerika je imala problem sa prljavim novcem, i ta šema je nagrizala vitalne delove ekonomije. Prošao je skoro vek u kome su zli i pohlepni bankari bili u stanju da tajno pronevere milijarde od naroda.

Štaviše, sve što rade je sasvim legalno, zato što, kako god neverovatno izgledalo, Federalne rezerve, koriste zakon iz 1913.godine, koji kaže da ne postoji apsolutno nikakva zabrana protiv takvih neetičkih nasilja. Ne postoje odredbe koje sprečavaju bilo koju od  radnji, koje bi se u drugom slučaju smatrale za visoku pljačku.

U suštini, Fed imaju dozvolu da pljačkaju, kradu, lažu, varaju, i da urade svako drugo opako delo koje se može zamisliti. S pravom se može reći da su Fed rođene u grehu, i izrasle u punoj veličini, kao najveći kriminalni sindikat u istoriji čovečanstva.

Samo totalno ukidanje Federalnih rezervi može spasiti Ameriku od razorne i bolne ekonomske sudbine. Ako se ovo ne uradi, i to brzo, upozorenja su da će buduća pokoljenja proklinjati svoje očeve što su dozvolili diktaturu jevrejskih finansijskih đavola.

Sada se postavlja pitanje, šta Iluminatsko jevrejska elita nastoji da postigne time što lomi leđa američkim radnicima? Već dovoljno bogati, zašto se udružuju da uzmu još veće bogastvo, dok varaju narod, i prazne  federalnu kasu teško stečenog bogastva?  Odgovor se može naći u dve knjige.

Prva i najvažnija je Biblija, koja objašnjava da dekadentni bogataši nikada ne mogu da imaju dovoljno. Satana ih vuče sve dublje u stanje konzumiranja pohlepe. Jakov, brat Isusov, govorio je o ovome kada je proricao jadnu sudbinu bogatih:
„Hodite vi sad, bogati, plačite i ridajte za svoje ljute nevolje koje idu na vas. Bogastvo vaše istrunu, i haljine vaše pojedoše moljci; zlato vaše i srebro zarđa, i rđa njihova biće svedočanstvo na vas: izješće telo vaše kao oganj. Stekoste bogatvo u poslednje dane“. (Jakov 5:1-3)

Još jedan autoritativni izvor traži našu pažnju – Protokol sionskih mudraca. Protokol broj 3 nas obaveštava da, jevrejska elita namerava da izazove „univerzalnu ekonomsku krizu s kojom će narod izaći na ulice, rulje radnika, istovremeno u svim zemljama…“

Protokol dalje kaže da „ove gomile žure  da proliju krv onih kojima su zavideli i čiju će imovinu moći da pljačkaju“.

Već se može videti nesavršena verzija ovih događaja, Occupy pokreta koji unosi nemir u gradove širom Amerike. Stvari će se sigurno pogoršati dok, u budućim prilikama, kada će razočarane i besne mase krenuti u nasilje u  i krvoproliće.

Meta će biti bilo ko od vlasnika automobila do vlasnika stanova i kuća. Da li je uopšte čudno što je prodaja vatrenog oružja porasla na zapanjujući nivo u poslednjih nekoliko godina? Građani Amerike se pripremaju.

Građani misle da je dobra ideja kupiti oružje za zaštitu  porodica i sebe samih. Takođe je pametno staviti na stranu neku suhomesnatu i konzerviranu hranu, u slučaju društvenih lomova i haosa.

Ali više od svega, narod se mora pripremiti mentalno i duhovno za potencijalno teška vremena.

Vestinet

Share this post: