PILETINA NEMA TEKSTURU MESA A IMA TAJANSTVENA VLAKNA BOLESTI MORGELONS

morgelons-dees

U piletini pronađena vlakna koje podsećaju na sintetička vlakna zloglasnog Morgelonsa

Piletina McNuggets koju je Majke Adams proučio pod mikroskopom, kako se očekivalo, nema teksturu mesa. Pored tog užasa, još je alarmantnija činjenica da je Majk u toj istoj piletini pronašao čudna vlakna koja podsećaju na ista vlakna koja pronalaze oboleli od Morgelonsa.

Strukture koje podsećaju na crne niti izlaze iz čitavog nuggeta, zajednički sa svetlo plavim jajastim strukturama.

Novooformljena forenzička laboratorija za hranu Natural Newsa zajednički sa Majk Adamsom na čelu, sprovela je novi eksperiment u kojem je istražila kvalitet hrane u poznatom McDonald’su.

Kupivši 10 komada Chicken McNuggentsa u teksaškom gradu Ostinu, ispod digitalnog mikroskopa je u kontrolisanim uslovima pronašao  zapanjujuće sastojke.

Čudne plave niti i zelena zrnca

Piletina McNuggets koju je Majk Adams istražio pod mikroskopom, kako se očekivalo nema teksturu mesa. Međutim, od toga je još alarmantnija činjenica da je Majk u toj istoj piletini pronašao čudna vlakna koja podsećaju na ista vlakna koja pronalaze oboleli od Morgelonsa.

Strukture koje podsećaju na crne vlasi izlaze iz čitavog nuggeta, zajednički sa svetlo plavim jajastim strukturama.

[adsenseyu4]

Pronađene su i crvene mrlje na nekoliko mesta, kao i mala zelena zrnca koja podsećaju na alge.

Majk Adams u ime Natural Newsa ističe kako ovim eksperimentom ne tvrde kako je McDonald’s hrana nesigurna za korišćenje, kao ni McNugget Chicken. Ipak, on smatra kako ovaj vizuelni dokaz može poslužiti kao dobar povod za istragu McDonald’s hrane – naročito zbog pitanja neobičnih vlakana koja nikakvom logikom ne bi trebala biti  u piletini.

mek-donalds

Šta je Morgelons?

Za sada, većina lekara ne zna gotovo ništa o ovoj bolesti pa vrlo često pacijentima govore kako su hipohondri ili imaju neku vrstu psihičkog oboljenja sve dok se ne pojave neobjašnjive rane na koži iz kojih izviru sintetička vlakna plave, crvene i crne boje.

Nejasno je kako se prenosi ova bolest. U  početku se smatralo kako se radi o hroničnoj infekcijskoj bolesti, ali prema novim podacima čini se da je zarazna.

Simptomi su: kožni osip praćen svrabom, osećaj grickanja i puzanja ispod kože, rane koje izgledaju kao povrede na koži, promene raspoloženja, gubitak težine, gubitak pamćenja i koncentracije, i ozbiljne neurološke senzacije.

Često se događa da se od ove bolesti razboli više ukućana ili bliskih osoba, a rezultat su osim borbe sa izlečenjem, nemogućnost obavljanja svakodnevnih poslova; za decu to označava pohađanje škole dok za odrasle nemogućnost odlaska na posao.

morgelonsMorgelons

Bolest se u nekoliko poslednih godina proširila na mnoge zemlje krenuvši od SAD-a preko Australije, Evrope do Južne Afrike, Japana i Filipina…

Ova bolest je aktualna u Srbiji, kao i u susednim zemljama, a na internetu je moguće pronaći svedočanstva ljudi o borbi sa ovom bolešću za koju se još uvek ne zna lek, ali ni uzrok.

Još 2007.g. Morgelons je definisan kroz nanotehnološku invaziju na ljudsko telo u obliku samospajajućih nanocevi, nanožica i nanomatrica sa drugim nanokonfiguracijama, a sve u svrhu izmene DNK i RNK.

Neke teorije govore o potpunoj kontroli nad čovekom preko nanovlakana,dok drugi tvrde kako se preko ove bolesti želi ostvariti masovno istrebljenje…

morgelons02Morgelons

 

Bez obzira na mnogobrojne teorije, činjenica jeste da se o ovoj bolesti ne govori gotovo ništa – niti od strane medija, niti od strane institucija – što nam daje još jedan razlog da ozbiljno preispitamo o kakvoj se bolesti radi.

Kod nas u Srbiji se ova bolest već neko vreme manifestuje, ali se o njoj ne govori javno, ili zbog toga što o njoj ne znaju ništa ili zbog toga što neke strukture vlasti to prikrivaju.

Mi smo o ovoj bolesti u Srbiji već dali tekst u slučaju Aranke Lukač i o tome možete pročitati OVDE.

Pošto prilično dobro poznajemo rad Majk Adamsa, stvar je jasna: Majk ne optužuje otvoreno sisteme za proizvodnju hrane, u ovom slučaju piletine, jer zna sa kakvim moćnim čudovištem bi ušao u rat, ali nam zato sasvim jasno stavlja do znanja da jedemo hranu misterioznog porekla koja je osim što je loša za organizam, u funkciji kontrole uma i zdravlja.

Video u kojem možete videti kako piletina izgleda pod mikroskopom:

 

(Vestinet.rs,Dnevno)

[adsenseyu2]

Share this post: