Planeta X: NASA nas ubeđuje da ne postoji, ali…

Majk Braun

Ako se može suditi po internet-portalima širom sveta, za nekoliko nedelja dogodiće se taj dugo očekivani smak sveta. Naravno, to nije tačno, a evo odakle i potiču takvi navodi.

Iako niko nije naveo kakav smak sveta nas tačno očekuje, ali većinu tvrdnji izneo je Dejvid Mead, koji je napisao knjigu “Planet X – The 2017 Arrival“, koji kaže da će se to dogoditi u oktobru.

Krivac će biti Planeta X ili Nibiru kako je još zovu, ogromna planeta koja se nalazi u našem Sunčevom sistemu. Ona će se, prema njegovim rečima, sudariti za Zemljom i uništiti sve što postoji.

Problem je što nauka još nije dokazala postojanje planete Nibiru, a posebno ne da će nas zbrisati s vidika za dva meseca.

Dotle je došlo da je čak i NASA demantovala postojanje Nibiru još 2012. godine.

“Da je Nibiru ili Planeta X stvarna i da ide ka Zemlji, onda bi je astronomi pratili barem deceniju pre toga i sigurno bi se videla golim okom.

Očigledno, tako nešto ne postoji“, pisalo je na njihovom sajtu.

Sada i britanski mediji okrivljuju Nibiru za klimatske promene koje su zadesile mnoge delove sveta, kao i za deset bolesti koje je i Biblija opisala.

Jedna od njih je invazija skakavaca koji su stigli u južnu Rusiju. S druge strane, onaj ko je upućen zna da se ovakva invazija dešava svake godine i da svet još postoji.

Osim Planete X i predskazanja Biblije, “šlag na torti“ je i pomračenje sunca koje nas očekuje 21. avgusta i koje će se videti iz SAD.

Teoretičari zavere su, baš kao i svaki put, rekli da će ovo pomračenje biti ono kobno koje će najaviti smak sveta.

Ako ikada dođe do smaka sveta, onda će to sigurno biti iz nekih potpuno drugih razloga koje možete.

(B92)

Share this post: