RITUAL ŽRTVOVANJA: UBISTVO DŽONA FICDŽERALDA KENEDIJA – VIDEO

Atentat u Dalasu

Kenedijevo predsednikovanje nije ni približno bilo onakvo kakvog su ga prikazivali tadašnji mediji. Njegovo ubistvo ‘mističan’ je čin koji provocira postavljanje pitanja kod svakog ko iole kritički razmišlja.

U američkom javnom mnjenju većinska populacija veruje zvaničnim verzijama koje su ispričale službene medijske kuće koje su u vlasti istih onih bogataških elita koje vode i državu. Jednom kada je žrtveni jarac ubijen, vlasti nisu htele da podrže niti jednu drugu priču, a zanimanje javnosti je počelo da bledi kako prolaze dani, meseci, godine…

Ali, to je već uhodana taktika. Predsednik je ubijen javnim atentatom, Osvalda, ‘isforsiranog ubicu’ ubiju u javnosti par dana kasnije, a oni koji su organizovali njihove smrti odlaze s ovog sveta neotkriveni i neosuđeni.

Ove verzije događaja se mogu pronaći na raznim mestima, te u knjigama koje su pisane na osnovu razgovora sa svedocima i iskustvima koja su pružila uvid u mnogo dublju istinu. Slučaj Kenedi je samo gurnut ‘pod tepih’ američke i svetske javnosti, a svaka špekulacija oko toga da li se radi uopšte o ‘klasičnom atentatu’, predmet su izrugivanja i podsmeha.

Tako to funkcioniše u svetu iskrivljenih vrednosti.

Ja verujem u drugačiji sled događaja koji je u skladu s onim što tvrde mnogi istraživači koji su nastavili da istražuju ubistvo američkog predsednika nakon što je javni interes SAD-a zatvorio to poglavlje. Potrebno je samo površinski poznavati stvarnu strukturu svetske vlasti kako bi se moglo predosetiti da sa službenom verzijom nešto ne štima.

O Kenedijevoj prošlosti, kako je temeljno dokumentovano u mnogim biografijama i dokumentarcima, saznajemo da je propatio detinjstvo lišeno ljubavi zbog hladnog oca i ledene majke Rose. Nisu mu javili čak ni da ima mlađeg brata, za kojeg doznaje tek pri povratku iz internata.

Nije bilo grljenja, privrženosti, a deci Kenedijevih nije bilo dopušteno da osećaju bol. Njegov odgoj ima sve najklasičnije metoda kontrole uma koje pripadnici Bratstva i Crno plemićke porodice primenjuju na svojoj deci.

Ukratko, o krvnoj lozi Kenedi znamo da potiče iz klana Kenedi iz drevne Irske, a kasnije i Škotske. Oni su potomci irskog kralja Briana Boru, poznatog i kao Brajan Caennedi koji je kasnije postao O’Kennedi. Negde oko 1600. godine može se identifikovati škotski ogranak koji se međusobno ženio sa irskom lozom.

Tako su škotski Kenedi postali snažna grupa aristokratskih loza Škotske, a ženili su se pripadnicama škotske kraljevske porodice. Najistaknutiji od tih Kenedijevih bio je Arčibald Kenedi, 15. grof od Cassilisa. Bio je na vrlo visokim položajima škotskih masona uključujući i mesto Velikog principa. Kenedijevo krilo je u rodu i sa Ficpatrikovima, moćnom irskom porodicom s grbom na kome su klasični simboli Bratstva – tri ljiljana, zmaj i lav.

JFK je bio od najranijeg detinjstva pripremljen da zauzme visok položaj u korist Bratstva uz podršku svih iluminatskih loza, Rotschillda, Russella, Rokfelera, Taftia te medijskih tajkuna poput Randolpha Hearsta, najmoćnijeg novinarskog tajkuna u SAD-u te Henria Lucea, predsednika Time-Lifea.

Ali, nakon svoje pobede nad izborima 1960. godine, koju su dobili protiv Ričarda Niksona, JFK i njegov brat Bobi postali su predsednik i ministar unutrašnjih poslova SAD-a i počeli su da slede politiku i ljude koji nisu niti najmanje sledili programe svojih iluminatskih gospodara.

To je uključivalo povlačenje iz Vijetnamskog rata, uvođenje određenih beskamatnih kredita, obračun s organizovanim kriminalom, i kako se Kenedi izrazio, obećanje da će razbiti CIA-u na ‘hiljadu delova’ čime je propisao svoju smrtnu kaznu.

Nije bitno da li ste predsednik ili ne, ne odgovarate li programu bićete uklonjeni po svaku cenu. Ovo je bio jedan od razloga za atentat, ali nikako jedini. Njegovo ubistvo je strogo planirano žrtveno ubistvo u skladu s drevnim ritualnim zakonima Bratstva. Samim tim, ovaj ritual je jasna poruka svim budućim američkim predsednicima.

Satanistički ritual i simbolizam

Broj 28 – U kabalističkoj numerologiji je jedan od brojeva pridruženih Solomonu; solomonsko ime dodeljeno broju 28 je ‘Beale’. Bael ili Baal je, prema demonologiji, jedan od vodećih demona. Prvi je principalni duh Goecije koji predstavlja vladara Istoka. Prema okultnim izvorima ima tri glave: ljudsku, mačju i žablju. U Goeciji se navodi kao demon koji poseduje sposobnost nevidljivosti te može ljude naučiti toj tajni.

Predsednik Kenedi i njegova žena su krenuli iz Hrama Hjustona, a u ponoć ih je dočekalo neumorno mnoštvo koje je klicalo muževnom bogu Sunca i njegovoj zanosnoj erotičnoj ženi, ‘Kraljici i ljubavi i lepote’. Ujutro, 22. novembra, sleteli su kod ulaza br. 28 na aerodromu Love Field (ljubavno polje) u Dalasu u državi Teksas.

Na 28. stepenu geografske širine u državi Teksas nalazi se nekadašnji ogromni Kenedijev ranč. Na 28. stepenu smešten je i Cape Canaveral odakle su lansirane rakete na Mesec – omogućenih ne samo brojnim predsednikovim inicijativama već i njegovom smrću, jer postavljanje Slobodnih zidara na Mesec moglo se dogoditi samo nakon ubistva kralja. Kod templara 28. stepen je stepen Kralja Sunca. Predsednik i prva dama stigli su avionom Air Force One, kodnog imena ‘Anđeo’.

Kralj Sunca – masonerija ne veruje u ubijanje ljudi na običan način. U ubistvu Kenedija otišli ​​su neverovatno daleko kako bi postigli da taj gnusan čin odgovara drevnom žrtvenom obredu ubijanja kralja radi plodnosti. Kenedi je ubijen odmah nakon podneva, kada je Sunce bilo najviše. U drevnim vremenima govorilo se da Sunce, kad je najviše, obavlja očev posao u hramu (još malo simbolizma korišćenog i u mitologiji o Isusu).

Trg Dealey predstavlja gomilu ezoterijskog simbolizma i dobio ga je po imenu masona 33. stepena koji se zvao George Bannerman Dealey. Bio je direktor Dallas Morning Njuza. Dealey znači ‘linija boginje‘, ‘ley‘ na španskom takođe znači ‘pravilo‘ ili ‘zakon‘, pa bi se moglo prevesti kao ‘zakon boginje‘.

Dealey Plaza je blizu reke Triniti koja je pre uvođenja mera za zaštitu od poplave redovno poplavljivala to mesto, stoga Dealey Plaza simbolizuje i trozubac njegovog nosioca, vodenog boga Neptuna. Do tog Neptunovog mesta s trozupcem stigli su Kraljica ljubavi i lepote i njen suprug, žrtveni jarac u obredu Ubistva kralja.

Ceannaideachu je galski izraz za nagrđen ili Ranjenu glavu. Pazite sad: Kraljica je Jackie, a Cheannaideachu je galski oblik imena Kenedi. U Škotskoj grb Kenedija i ikonografija prepuni su elemenata narodnih predanja. Biljka na njihovom grbu je hrast, a na ukrasu nad grbom nalazi se delfin. Ima li šta podudarnije od toga da je JFK pogođen u glavu nedaleko od hrastova stabla na Dealey Plazi? Mislite li da je to slučajnost?

Hiram Abif – je mitski lik prema masonskoj legendi i inicijaciji koji je dobio potpuno iste povrede kao i Kenedi (osim u glavu, JFK je dobio metak u leđa i vrat, kao i Hiram). Stoga je planiranje ubistva rimokatolika Džona Kenedija, kralja Sunca, ujedno i obeležavanje godišnjice inkvizicije Rimokatoličke crkve protiv Vitezova Templara i očigledno je dogovoreno decenijama unapred, a žrtveni jarac je izabran i pripreman za mesto predsednika.

Veruje se da je mitski junak masonski Hiram Abif simbol Jacques de Molay, velikog majstora Vitezova templara u vreme kad su 1307. istrebljeni u Francuskoj. De Molay je ubijen spaljivanjem na lle de la Cite, izvornom Parizu, u senci katedrale Notre Dame koju su Templari izgradili na nekadašnjem mestu poštovanja boginje Diane.

Njegovo ubistvo je naredila inkvizicija Rimske crkve uz podršku kralja Filipa Pravednog. Stoga je Kenedijevo ubistvo istovremeno i osveta Vitezova Templara Crkvi, državi i narodu. Kenedi je bio jedini rimokatolički predsednik SAD-a, iste Rimske crkve koja je ubila Jacques de Molay-a.

‘Tri nevredne zanatlije’ – Zlatno je pravilo Slobodnog zidarstva da njihove unajmljene ubice deluju u trojkama. U kodnom jeziku masonskih loža njihove unajmljene ubice znani su kao nevredne zanatlije. Prema masonskoj legendi, Hirama Abif, arhitekta Solomonovog hrama i mitskog praoca Slobodnog zidarstva, ubila su trojica nevrednih zanatlija.

Budući da Slobodno zidarstvo gotovo opsednuto gleda na Zemlju kao na ploču za igranje s figuricama (uzorak mozaika sa četvorougaonim pločicama; odatle i kockasti masonski pod) i pomoćnim poravnanjima neophodnim za omogućavanje igre, ono je prekomerno zaokupljeno železničkom prugom i železničarima do te mere da izvan kruga advokata i cirkuskih izvođača niti jedno zanimanje nema viši procenat Slobodnih zidara od železničkih radnika.

Nekoliko minuta nakon što je JFK ubijen, uhapšena su trojica skitnica (nevrednih zanatlija) na koloseku iza Delay Plaze. Nikada nisu objavljeni podaci o njihovom identitetu pa ni o policajcu koji je obavio njihovo hapšenje. Sve što je preostalo od ta tri minuta snimke je niz fotografija, ritualni dodatak crne mise koja je označavala ceremonijalno žrtvovanje kralja, nepogrešiva aluzija na masonsko ubistvo, i pojava Jubele, Jubela i Jubeluma, trojice nevrednih zanatlija koji će biti okrivljeni nizašta. Ova ritualna simbolika nužna je za ostvarenje alhemijske namere ubijanja Kralja Kamelota.

Glavna piramida je prepolovljena na dve manje Galvonom ulicom koja prolazi kroz sredinu. To su  u stvari tri piramide – trojstvo ili trijada. Dve energije međudelovanjem stvaraju treću.

Kenedi je ubijen u blizini tzv. travnatog brežuljka desno od piramide, a Li Harvi Osvald je ubijen u podzemnom parkiralištu na dnu piramide dok su ga ‘čuvali’ policajci. Obližnja javna sudnica koja gleda na trg ukrašena je gargolima (statue u obliku grotesknih životinja i demona, značajni simboli Bratstva koje nalazimo na gotovo svim značajnim gotičkim građevinama te crkvama kao njihov potpis).

Na vrhu sudnice se nalazi simbol drevnog Reda zmaja i zmije. Za tajna društva iluminata, trg Dealey je hram Sunca. Kenedija su u Hramu Sunca na otvorenom ubili inicijati mreže Bratstva, uključujući Vitezove Templare, Malteške vitezove, Red sv. Ivana od Jerusalima, rozenkrojcera i masona.

Obelisk – Danas se na mestu ubistva Kenedija i Osvalda nalazi Obelisk kojeg su masoni podigli nakon ubistva. U egipatskim legendama Obelisk je simbol Ozirisovog penisa, a na Trgu Delay na vrhu ima plamen iliti upaljenu baklju – potpis Bratstva . Isti Obelisk ima 14 kamenova, što je, prema egipatskom mitu, broj delova na koje je Set raskomadao Ozirisa te jedini deo kojeg njegova sestra, supruga Izida, nije uspela da pronađe bio je Ozirisov penis, predstavljen samim obeliskom.

Ona je Ozirisov penis zamenila penisom kojeg je sama napravila, što je postalo simbolom Bratstva. Večni plamen na Kenedijevom grobu je tamo iz istih razloga. Uz to nalazi se unutar kruga, drevnog simbola Sunca.

OsvaldOsvald znaci božanska snaga. Deminutivni oblik te reči je os, ili oz, označava snagu. Božanska snaga je deo obreda Ubistva kralja. Takođe, treba ukazati na značaj ubistva (uništenja) Ozsvalda od strane (Džeka) Rubija – policajca, uzevši u obzir simboliku ‘cipelica boje rubina’ iz Čarobnjaka iz Oza, čemu se neko može podsmehivati kao elementima bajke, ali koji ipak simbolizuje neizmernu moć ‘svetlosti boje rubina „, inače poznate pod nazivom laser.

Opsenarstvo sinhronicitetima brojeva

Proučavajući navedene zakone dolazimo do zapanjujućih podudarnosti ubistva Kenedija sa ubistvom Abrahama Linkolna kojeg je takođe ubilo Bratstvo:

* Linkoln je Izabran u Kongres 1846.g. Kenedi je Izabran u Kongres 1946.g.
* Linkoln je za predsednika Izabran 1860., Kenedi 1960.
* Linkolnov ubica Džon Vilks But rođen je 1839. godine, Kenedijev ubica (ili žrtvena marioneta koja je odglumila program) Li Harvi Osvald rođen je 1939.
* Linkolnov naslednik Endrju Džonson rođen je 1808., Kenedijev naslednik Lindon Džonson rođen je 1908.
* Linkolnov sekretar se zvao Kenedi, Kenedijev sekretar se zvao Linkoln.
* Oba predsednika su ubijena u ponedeljak, u prisutnosti svojih supruga, te obojica su ustreljeni u glavu. Trebam li spominjati apsurde u pogledu samog čina atentata za vreme kojeg je Kenedi bio smešten u automobil bez krova, usred dana, otvoren za metak?

Podaci i imena su vibracijske sekvence i njihov zapanjujući sinhroniciteti posledica su zakona vibracijskog privlačenja. Sa svim ovim zakonima su inicijati masonstva i Visokog Bratstva upoznati do najsitnijih pojedinosti. Zapanjujuće poznavanje brojeva i imena, koje je ostalim ljudima uskraćeno, daje im neverovatnu prednost i mogućnost komuniciranja putem niza simbola i to neposredno u vašoj okolini.

Kroz celu istoriju, Bratstva praktikuju poštovanje raznih bogova i boginja, te njihova opsednutost, koja se lako objašnjava sa psihološke strane, postaje sam deo njihovog identiteta i načina delovanja. Stare su priče o svedočanstvima za postojanje raznih okultnih rituala s kojima su usko povezani predstavnici političkih elita, bankara i biznismena koji vode svetsku politiku i ekonomiju.

Isto tako, ovi ljudi mogu učiniti šta žele i to na način na koji oni to žele da ljudi shvate. Kenedi je postao trn u oku, a njihova opsenarska praksa ih je podstakla da spoje ugodno s korisnim;

Ritualno ubistvo Kralja Sunca i ujedno likvidiranje ´neposlušnog´ predsednika. Time je Kenedi i poslednji predsednik kojeg je zaista birao narod putem izbora.

Znanje je moć

Share this post:

  • Pingback: InfoRS blog | On je osumnjičen da je zaklao momka u Nišu! (FOTO)()