Ruski izvori: U Ukrajini upotrebljene mini nuklearne bombe, kao one za Kule bliznakinje

fggflkhjfgkjreklj-600x459

Pojavile su se fotografije napada na fabriku u Donjecku, a prve analize ukazuju da je u pitanju Lens (Lance) projektil koji koristi samo Izrael i koji je dizajniran da nosi malu nukleranu raketu. Moguće je da je nuklearno oružje korišćeno i u Lugansku.

Rusi su veoma uzrujani zbog onoga što se dogodilo u Ukrajini i kao osvetu su objavili sačuvano otkriće američkim obaveštajcima koje sklapa mnoge delove slagalice o napadu na bliznakinje 11. septembra, ISIS-u i još mnogo čemu. Oni znaju da su male nuklearne bombe korišćene 11. septembra, u Oklahoma sitiju, na Kobar kule u Saudijskoj Arabiji, Baliju i drugim lokacijama.

Izraelci su nuklearne rakete ukrali iz Teksasa uz pomoć zvaničnika departmana za energiju koji su im i dali tajne informacije kako da ih upotrebe kao oružje.

Tvrdi se i da je Monika Levinski bila Mosadov špijun za ucenjivanje Klintona kako bi prestao da istražuje slučaj korišćenja nuklearnih raketa u Oklahoma sitiju.

Izveštaji koje su Rusi poslali američkim obaveštajcima pokazuju da su oni koji su planirali napad 11. septembra imali u planu da zaustave istrage o terorističkim grupama i krađi nuklearnih raketa. Navodi se da ISIS predvodi ista grupa koja je izvršila napad 11. septembra.

donjeck napad na fabriku 500Donjeck, napad na fabriku

Američki obaveštajci imaju indikacije o postojanoj nuklearnoj pretnji za SAD!

Ljudi sada znaju ko kontroliše ISIS zahvaljujući radu američkih obaveštajaca. Njihov plan je da se dočepaju svih naftnih rezervi na Bliskom istoku, zatim smanje cenu nafte, sruše Rusiju i ostvare potpunu kontrolu.

(Webtribune.rs)

Share this post: