SAD IZAZVAO TAJNIM ORUŽJEM RAZORNI TAJFUN NA FILIPINIMA?

orkan-uragan-tajfun02

Da li postoji mogućnost da mikrotalasni puls s bilo koje mašine ili satelita može da utiče na vremenske nepogode? Super tajfun Haijan je možda je kontrolisan i „dirigovan“ od strane ljudi.

Mikrotalasna anomalija posmatrana je u zapadnom Pacifiku, koja je stvorila snažnu rotaciju i moguće stvorila najveći tajfun Haijan.

Super tajfun Haijan, koji je pogodio Filipine i odneo preko 10.000 života, možda je kontrolisan i “dirigovan” od strane ljudi. Tu dolazimo do pitanja da li je potpuno kontrolisan na putu ka konačnoj destinaciji?

Video-snimke na Jutjub kanal postavio je stručnjak za planetarne i vremenske promene, zemljotrese i druge vremenske nepogode, koji objašnjava moguće poreklo mikrotalasnih pulseva.

Na mapi jasno pokazuje da je baza američkog ratnog vazduhoplovstva tik do neobičnih promena mikrotalasa, koje su se dešavale u okeanu neposredno pred udar super tajfuna.

Snimci pokazuju uticaj mikrotalasnih pulseva, kako se formiraju i sa kog mesta su krenuli. Blizu Gvama, Marijanskih ostrva koja su teritorija SAD, sa severa kreće veliki mikrotalasni puls, koji se rotira i formira ciklone.

Nakon što je talas stvoren, satelitski snimci pokazuju “jaku rotaciju” koja počinje da se razvija. U izveštaju stoji da je rotacija počela da se stvara samo posle dana kada je primećena anomalija.

Na Gugl mapi se mogu videti sva elektro-magnetna mesta na svetu, svaki glavni sektor sa antenama i radari koji kontrolišu okolinu. Ovaj stručnjak dokazuje da puls kreće kod baze SAD, a oluja počinje svoju rotaciju čim se puls pošalje. Inače, u neposrednoj blizini navodnog izvorišta oluje je i NASA baza.

Možda nisu namerno uzorkovani, ali su krivci za slanje pulsa baš u tom trenutku kada je počela oluja. Male su šanse da to nije povezano, navodi stručnjak, jer je posle zemljotresa došao tajfun.

Izgleda da su američke snage bile ozbiljne i sigurne kada su rekle da će kontrolisati vreme!

Super tajfun Haijan, poznat kao i Jolanda, napustio je Filipinsku zonu i krenuo je kaVijetnamu. Diskusije da li je tajfun namerno izazvan preplavile su internet. Da li je ovo sve istina i da li je moguće da jedna država izaziva prirodne katastrofe, možete i sami pogledati na snimcima i potvrditi ili odbaciti ovu teoriju.

(Telegraf)

Share this post: