„SEKSI I NAMAZANE“ Ovako stranci savetuju kako da SMUVATE SRPKINJU, ali i stav o momcima je POTPUNO IZNENAĐUJUĆ

Srpkinje su seksi, visoke, imaju duge noge, prelepu zadnjicu i uglavnom manje grudi, „namazane“, „sponzoruše“, starije su nesigurne, a studentkinje promiskuitetne – opisuje svoje utiske stranac koji je posetio našu zemlju.

Procenite da li se vodio stereotipima, da li je preterao, ili je izneo realnu sliku…

Jedan stranac koji je boravio u Srbiji dao je detaljna uputstva u 20 tačaka kako osvojiti srpsku ženu, kakve su naše dame, šta vole, koja su im interesovanja, ali i šta unapred očekivati ako si stranac koji želi samo seks na jedno veče.

U tekstu „Sve što ste želeli da znate o Srpkinjama“ svoja zapažanja je izneo u 20 tačaka.

1. Brazilke Evrope

„Pre nego što dođete u Srbiju, savetujem vam da dobro istegnete vrat jer ćete ga stalno okretati za prelepim devojkama na ulicama Beograda. Srpkinje su seksi, visoke, imaju duge noge, prelepu zadnjicu i uglavnom manje grudi. One su, po mom mišljenju, najseksepilnije žene u Evropi“, navodi on.

Njihov temperament podseća na žene u Španiji. Iako su isprva stidljive, vrlo brzo postanu Brazilke Evrope.

2. Ženstvene su

Srpkinje su veoma ženstvene. U poređenju sa drugim ženama u Evropi, one znaju svoju ulogu u društvu i braku i umeju da se odlično oblače. Ipak, Beograd nije mesto na koje dolazite da imate seks. Ne očekujte seks na jedno veče jer to ovde nije uobičajeno, niti prihvatljivo.

3. Govore engleski

Srpkinje odlično govore engleski jezik, pa budite veoma pažljivi kada pričate nepristojne stvari u njihovom prisustvu.

DNEVNIK BRITANSKOG SEKS-TURISTE „Priveo sam 16 žena. Beograd svi slave, ali Zagreb je NEPRAVEDNO ZAPOSTAVLJEN“

„Zagrepčanke su lepe, prefinjene i odlično govore engleski. Obožavaju izlaske, selfije, imaju stav i mišljenje o svemu. Cene muškarce sa samopouzdanjem, vole strance, ali važna im je diskrecija.“ Ovako u očima stranca izgledaju i ponašaju se žene iz Zagreba, barem ako je suditi prema ekstenzivnom, onlajn dnevničkom zapisu britanskog turiste koji se u Hrvatskoj prestonici zabavljao gotovo dva meseca.

4. Druga planeta

Srpkinje vole dnevne izlaske. Preovladava kultura kafea, letnjih bašti, kafića… To je prva stvar koju sam primetio. One samo vole da sede, piju i razgovaraju tokom dana.

„U Beogradu ima toliko prelepih žena da sam mislio da sam na drugoj planeti“.

Ako izgledate pristojno i oblačite se dobro, ne bi trebalo da imate nikakvih problema sa devojkama. Mnoge devojke kojima sam prišao na ulici bile su stidljive, ali kada smo se malo bolje upoznali, pokazale su svoju pravu stranu.

5. Plus za strance

Srpkinje misle da su njihova zemlja ili grad dosadni i vole da znaju o drugim mestima. Ako ste iz SAD, Irske, Španije, Rusije, to je sigurno plus. One samo žele da dožive nešto novo i drugačije.

6. Dva tipa Srpkinja

Devojke koje slušaju domaću i devojke koje slušaju stranu muziku. Devojke koje slušaju domaću muziku, koju tamo zovu turbo-folk, vole da piju i više uživaju u životu. Strancima je teže da smuvaju takvu devojku.

7. Psujte i ločite rakiju

Srbija ima bogatu istoriju. Ako postoji bilo kakav recept, onda bi trebalo da naučite nekoliko srpskih reči. Preporučujem da naučite neke loše reči i kako da psujete. Uvek se smeju kada psujete na njihovom jeziku zbog akcenta. Ako koristite psovke i uvrede, uvek možete reći da ste mislili da to znači „hvala“ i da vas je srpski prijatelj prevario. Srbi vas neće smatrati „jednim od njih“, osim ako ne pokažete da možete da pijete rakiju. Naučite da pijete rakiju, devojke vole to.

8. Namazane

Srpkinje su prilično namazane.

9. Samci bez šansi

Ovo je najveća prepreka na koju stranci nailaze u Srbiji. Ako izađete sami u klub, odmah se pridružite nekoj grupi.

10. Pazite se Srba

Ako dolazite samo da imate seks, onda ćete morati da se takmičite sa mišićavim Srbima. Ne preporučujem da prilazite ženama na splavovima i sličnim lokalima jer su muškarci prilično „teritorijalni“.

11. Maska „kučke“

U noćnim klubovima, izgled „kučke“ vrlo je čest među seksi devojkama. One su samo stavile taj izgled „ne prilazi“. Ali to je samo maska. Takođe možete računati da će takve biti zaštićene i okružene debelim prijateljima.

12. Uvrede

U Srbiji ćete najniže uvrediti neku devojku ako je nazovete kurvom. Mnogi momci kada vide devojku koja nosi nešto zaista kratko, videće je kao kurvu. Da ne spominjem šta biva tek kad saznaju da je devojka imala seks na jednu noć. Zbog toga „kres-partije“ ovde nisu uobičajene. Zbog takvih etiketa koje im muškarci olako lepe, srpske žene vole da putuju, jer u drugim gradovima i zemljama „niko neće znati“ o njihovim seksualnim avanturama.

13. Izolujte je od prijatelja

Ako želite da „smuvate“ Srpkinju, nađite bilo koji razlog i izborite se sa svim njenim pokušajima da povede drugarice sa sobom. Ako to uradite ispravno i ona se složi da ostavi svoje prijatelje čak i na nekoliko minuta, to je 90 odsto posla.

(Mediji)

Share this post: