ŠOKANTNA ISPOVEST RIJALITI ZVEZDE: Orgije, kokain, prostitucija i slušanje đavola kao dete, a onda..

kokain-smrkanje-linije-zena-starleta-prostitucija

Njen život je bio potpuni pakao sve dok nije pronašla spas.

Hrvatska rijaliti zvezda i bivša manekenka Simona Mijoković je odlučila da progovori o svom životu i šta je sve preživela, dok nije pronašla spas u veri. Sve je počelo sa osam godina kada su joj se roditelji razveli, pa ju je majka ostavila sa ocem, a posle dve godine uzela je i odvela sa svojim novim mužem.

„Nažalost, očuh me je zlostavljao i u porodici se stvorila mračna strana gde je majka u meni vidjela konkurenciju, ženu u meni“, ispričala je Simona.

Ubrzo je potražila spas u drogi. Već je s 13 godina bila na kokainu.

„Probala sam sve što je moglo da se proba. Bila sam jako znatiželjna kao dete“, rekla je Simona koja se tada počela baviti modom.

„Mama me u svet mode uvela u 13 godina, a već sa 14 sam nažalost obolela od bulimije. Svakodnevno sam povraćala, a mesečno sam davala 20.000 kuna na hranu“, priznala je Sinoma i dodala da se prostituisala za hranu, jer drugačije ne bi sakupila novac.

VERA JU JE IZLEČILA OD BULIMIJE

Simona danas živi u Austriji sa suprugom i ćerkom, a bulimija je ostala daleko iza nje, nije joj se vraćala. Izlečila se uz pomoć posvećene vode i hrane.

„U kilogram testenine stavila sam blagoslovenu so, vodu i ulje. Proždrljivo sam gutala tu hranu, nisam jela, nego gutala, a onda sam povraćala sve što bih pojela. Otišla sam u WC i nisam mogla povratiti. Stiskala sam trbuh, gurala prste u usta i ništa. Počela sam proklinjati i urlati, ali povraćati nisam mogla“, sećala se Simona.

Iz pakla prostitucije je pobegla nakon što je upoznala Antu Gotovca, svog sada već bivšeg supruga. No, život s njim nije bio mnogo bolji.

Pogledajte njen govor:

„Mi smo se hvalili da živimo Sodomu i Gomoru. Kod nas su bili partiji, doslovno orgijanje, drogiranje, svaki nemoral. Sve ono što je najveći nemoral to se događalo u našoj kući“, priznala je Simona.

Međutim, kada je u 20. godini postala majka, bila je svesna da se neke stvari moraju promeniti.

Nakon 13 godina takvog života, Simona je pronašla Isusa koji ju je, kako kaže, vratio na pravi put. No, taj put nije bio lagan. U sećanje joj se posebno urezao prvi susret s krstom TAU.

„Imala sam noćne more. Jedan glas mi je govorio: „Skini to! Skini to, biće ti bolje kad „to“ skineš! Slušala sam glas đavola i kad mi neko kaže da đavo ne postoji, ma i te kako postoji“, ispričala je Simona.

Otkrila je takođe kako je često posećivala gatare, vračare i bioenergičare, kojima je dopuštala da na njoj obavljaju razne obrede.

Simona je skupila hrabrosti da prizna kakav pakao je proživljavala, a zahvaljujući veri, sadašnjem suprugu Stanislavu Mijokoviću i ćerki Gabrijeli stala je na stabilan i srećan put.

(Agencije)

Share this post: