UPOZORENJE, RUSI POČELI TOTALNI RAT, SAD U NEVERICI: „RT“ objavio dokaze da je 11. septembar režiran „iznutra“ (VIDEO)

Terorizam

foto: Tanjug

„Raša tudej“ (RT) je analizirao dokaze i emitovao izveštaje o tome da je događaj 11. septembra bio „posao iznutra“.

U izveštajima se iznose i teške optužbe upućene visokim zvaničnicima vlade SAD-a i CIA sa pratećim natpisom „Bela kuća stoji iza terorizma svog stanovništva“.

Visoki vladini zvaničnici i obaveštajci potvrdili su postojanje kampanje pod nazivom „Operacija Gladio“- o velikoj operaciji sudeći prema rečima šefa CIA-e Vilijama Kolbija- i ta kampanja je odgovorna za organizovanje terorističkih napada kako bi se dozvolilo vlastima da uvedu vanredno stanje i pomeraju ljude unaokolo kao ovce.

Sa izveštajima iz Kremlja da će predsednik Putin obelodaniti satelitske slike koje dokazuju da su kule bliznakinje „kontrolisano rušene“ a ne od strane dva aviona, čine se ogromni koraci ka neslaganju istine sa zvaničnom verzijom Komisije o događaju 11. septembra.

U izveštajima RT-a se ukazuje da je jedan od svedoka, Vinčenco Vinsiguera, priznao: „Moralo se predstaviti kao napad na civile, na žene, na decu, daleko od bilo kakve političke igre. To je omogućilo vlastima da uvedu vanredno stanje“.

Mejnstrim mediji ovo ne objavljuju, ali je u zapisniku.

Dr Danijel Ganser, autor spisa o tajnim operacijama NATO pakta, objašnjava zašto ljudi i dalje nisu voljni da prihvate istinu, čak i sa neviđenom količinom dokaza pred sobom.

„Sa dokazima o postojanju operacija Nortvuds i Gladio, sve je dostupno, ali i dalje vlada jedan psihološki momenat u kome je ljudima teško da poveruju da sve to nastavlja. To je prosto loša vest.

I, u osnovi, može značiti da terorizam manipuliše svetom, da upravlja ljudima kao ovcama. A ako se neko prema ljudima odnosi kao prem ovcama i već ih je izmanipulisao pod zastavom lažnog terorizma – onda je to nešto što niko od izmanipulisanih ne želi da čuje.“

DŽon Kol, arhitekta i inženjer koji traga za istinom o 11. septembru, postavio je pitanje ko je srušio kule bliznakinje.

„Ko god da je to uradio nije leteo u avionima. To je nemoguće, nemoguće je otopiti sav taj čelik požarom u kancelarijama, avionskim gorivom, do kolapsa. To je fizički nemoguće. To prkosi zakonima fizike“. zaključio je Kol.

Share this post: