VEDRANA RUDAN: CENZURISANO!

Vedrana Rudan

Vedrana Rudan

 

Piše: Vedrana Rudan

Nas Hrvate moglo bi se uporediti sa kurvetinom koja ne zna reći ne ma kako joj mušterija bila smrdljiva.

Ali to nije sve. Mi ne da ćemo svakome ko naleti raširiti hrvatske noge mi ćemo mu našu uslugu još i platiti.

Ne treba ići daleko u prošlost. Pušili smo Hitleru, Musoliniju, Titu i Komunističkoj partiji, danas smo labrnju razvalili papi i Katoličkoj partiji. O gutanju američke sperme da se ne govori. Davimo se od užitka.

Naši učestali orgazmi koje doživljavamo marširajući sa imenom Merkel, Obama i Franjo na ustima i usminama ne bi nas toliko opuštali da nam povremeno novinarski komentatori ne objasne koliki je naš užitak.

Tako jedno od prvih pera „zornjaka“, pače urednik, svršava danas u svom „dnevnom komentaru“. Zašto se Pero nadrkala?

Dečko je zgrožen jer je češki predsednik Miloš Zeman odlučio otići u Moskvu na proslavu kraja Drugog svetskog rata.?!

„Zornjak“ je češkoj pijanduri, oni znaju da je češki predsednik pijandura, još kad bi nam javili što je naša predsednica, posvetio nekoliko čaršava.

Sve bi se ipak moglo svesti na nekoliko rečenica.

Miloš Zeman leti u Moskvu iako je na čelu države koja je članica EU i NATO-a i neće poslušati američkog ambasadora koji mu je to zabranio.

Češki predsednik, cuger neviđeni, naručio je Ameru da ide u Moskvu jer na taj način želi da pokaže zahvalnost Rusima. Da nije bilo njih Česi bi danas govorili nemački. I ne samo Česi, to sam ja htela reći ali neću jer mi Hrvati u mnogim firmama danas govorimo nemački pa nemamo na čemu zahvaliti Rusima.

Ono Pero koje se besramno obrušilo na pijandura za nas Hrvate ima samo reči hvale. „Zagreb se čvrsto i beskompromisno pridržava osnovnih načela na kojima svet mora biti utemeljen: poštovanje međunarodnog prava i suverenosti …“

Jebote! Kad smo mi Hrvati zadnji put bili suvereni? Kad? Nikad. Mali smo, nebitni i genetski rektalni ulošci.

Kako ko naiđe u naše krajeve tako nam ga stavi. Trenutno su to Ameri. Izabrali su nam predsednicu. Postali smo članica NATO-a što ne znači da možemo u Ameriku bez vize.

Naša ministarka spoljnih poslova, kad želi skočiti poslovno do Amerike, mora u njihovoj ambasadi u Zagrebu dati pismenu izjavu da se preko Bare ne namerava baviti prostitucijom.

Dakle, mi ne idemo u Moskvu na proslavu Dana pobede nad fašizmom zato jer je Putin diktator koji je anektirao Krim.

Mi smo išli na proslavu Dana D zato jer Obama i njegovi prethodnici nisu u poslednjih sedamdeset godina otkako se slavi pobeda nad fašizmom ništa anektirali.

Jebeš činjenicu što otkako postoje žare i pale kako im se digne i gde im se digne.

Sretna sam. Na ovome svetu postoji čovek, ime mu je Zeman, Miloš Zeman, predsednik male zemlje koji veliku Ameriku šalje u krasni kurac.

(Blog Vedrane Rudan)

Share this post: