VEROVALI ILI NE: DOKAZ O HAARP-u SE NALAZI NA STRANICAMA EVROPSKOG PARLAMENTA!

Dokaz o HAARP-u

SAD u ovom trenutku može napasti bilo koga i poslati im razarajuću oluju, sličnu onoj od pre neki dan u Sidneju. Mi to nećemo moći da dokažemo. Oni mogu uzrokovati, zemljotrese, cunamije i katastrofe neviđenih razmera, i to su već činili.

Veliko priznanje koje će se obiti u glavu svima onima koji tvrde da tajno vojno oružje američke vojske ne postoji, ili da ne može izazvati globalne katastrofe i kontrolisati vreme i energiju. HAARP program koji poseduje SAD, ali i Rusija, oduvek su svrstavani u takozvane teorije zavere, a sada o njemu raspravlja i Evropski parlament.

Raspravlja se o njegovim prednostima i opasnostima za našu planetu i čoveka.

Tako na internet stranicama Evropskog parlamenta između ostalog piše: Gospođa Rosali Bertel iz Toronta u Kanadi, jedan je od najbolje upućenih stručnjaka za HAARP program (High Freqvency Active Auroral Research Programme), program kojeg je razvila američka vojska.

Ona je opisala pozadinu HAARP-a. Jonosfera je visinski sloj atmosfere sa česticama koje su zadužene za energiju u svetu. Ako se zračenje projektuje u jonosferu stvoriće se ogromna količina energije koja se može iskoristiti za uništenje određenog područja.

HAARP je projekat koji uključuje manipulaciju zemljinom jonosferom čija je prirodna uloga prenos energije Sunca na Zemlju, a koriste ga i za kontrolu i brisanje komunikacija po volji pojedinca na globalnom nivou. HAARP je osmišljen i kao svojevrsna odbrana od mogućeg nuklearnog rata.

HAARP takođe omogućuje komunikaciju s potopljenim područjima, ali on u teoriji može stvoriti geomagnetne puteve i usmeriti čestice vazduha, što bi značilo da tu silnu energiju mogu po svojoj volji usmeriti na bilo šta i bilo koga u svetu.

U jednostavnijim uslovima HAARP svojom snagom može zastrašiti jer on može i isporučiti ili pak oduzeti električnu energiju te može kontrolisati sve komunikacijske veze sveta, tj. HAARP može stvoriti globalno selo na zastrašujući način.“

Ceo izveštaj EU parlamenta o HAARPU možete čitati ovde.

I šta sad? Znamo da postoje države koje poseduju ovo oružje. Njegovo korišćenje mi ne možemo raspoznati, iako oni mogu kontrolisati i usmeravati vreme. SAD u ovom trenutku može napasti bilo koga i poslati mu razarajuću oluju, sličnoj onoj od pre neki dan u Sidneju.

Mi to nećemo moći dokazati. Oni mogu uzrokovati zemljotrese, cunamije i katastrofe neviđenih razmera, i to su već činili. Oni time zapravo u šaci drže ceo svet. Najbolje od svega je to što HAARP sistemom mogu sprečiti energiju Sunca da dođe na zemlju, čoveku. Tako mogu uticati, na zdravlje, na useve, a time i na snabdevanje hranom u svetu. Ne da mogu, nego to već uveliko čine.

Oni nadziru komunikacije i imaju moć nad ogromnom količinom energije u svetu koju svakog časa mogu, ali i koriste protiv svojih protivnika i u svrhu svojih nečuvenih planova porobljavanja stanovništva i stvaranja haosa.

(Dnevno)

Share this post: