VI SAMO MISLITE DA SE HRANITE ZDRAVO, ALI TO NIJE TAČNO

U Srbiji, 99% stanovništva ne zna, u suštini, šta znači pojam „GMO“, i šta takva hrana koju unosimo u sebe prouzrokuje

gmo-dees

Takođe, narod u Srbiji, kao i većina ljudi u svetu ne zna kakvu hranu kupuje u prehrabenim prodavnicama, a trebalo bi da znaju.

Ne znaju da većinu proizvoda u prodavnicama kupuju sa GM sastojcima, koje izazivaju postepenu genetsku mutaciju ćelija u organizmu stvarajući tumore i ostale bolesti i izrasline.

Pogrešna ishrana je uzročnik svih bolesti broj jedan, a kasnije tek sledi stres, genetske predispozicije, cigarete i alkohol, kao tihe ubice.

Roditelji hrane svoju decu prehrambenim i suhomesnatim proizvodima, misleći da im čine dobro, a ustvari ih pune aditivima, otrovima i GM sastojcima, koji su smrt.

Organizacija „Greenpeace“ je nedavno objavila spisak firmi i proizvoda koji u sebi sadrže razne vrste otrova i GM sastojaka, ali takve informacije ljudi ne primećuju.

U pitanju su aditivi sa hemijskom oznakom E.., koji u kombinaciji sa drugim otrovima, između ostalog, hrani daju dugotrajnost, kao i GM kukuruz, u vidu kukuruznog brašna i sirupa koji služi kao zaslađivač i GM soja, koja je sastavni deo proizvoda ili u njega ulazi kao emulgator u vidu soja lecitina, ne računajući tu i Aspartam koji ulazi u mnoge proizvode kao zaslađivač, a izuzetno je opasna i otrovna veštačka, hemijska tvorevina.

Tako da, kupujući, Snickers, Mars, Twix, MIlky Way, Bounty čokoladice, Cadbury čokolade i kakao, Ferrero Nutelu, Kinder jaje, Kinder Bueno, Nestle supe, čokolade i Nestle Nesquik, Coca-Colu, Sprite, Fantu, Pepsi, 7-up, Knorr sos, supe, i kocke za supu, Kraft proizvode(Milka čokolade, čips, Jacobs kafe, dečje napitke), Heinz Foods(kečap, sokovi, začini, majonez), Helman’s(začini, majonez, sokovi), McDonalds mreža restorana bze hrane i njihovi obroci, Hipp(dečja hrana), Danone(jogurt, kefir i sir), vi lagano, neko svesno a neko nesvesno, ubijate sebe i svoju decu.

Genetski modifikovani organizmi su organizmi biljaka i životinja čiji je DNK-a osposobljen da se putem genetskog inžinjeringa spaja sa DNK-a organizama različitih vrsta, gde će se čak ćelije biljaka i životinja ukrštati i mešati, sa dodatkom i ugradnjom gena za proizvodnju toksina iz bakterije Bacillus thuringiensis (Bt) u genom biljke. Taj je toksin u upotrebi kao konvencionalni insekticid u poljoprivredi.

Tako je stvoren GM kukuruz, soja i pamuk, koji su dizajnirani da u svakoj svojoj ćeliji proizvedu pesticid, u slučaju da kada ih neki insekt napadne, u istom trenutku bude otrovan i uništen.

Prelaskom na GM ishranu stoke, smrtnost se udvostručava. Zabeleženo je da je na hiljade ovaca, krava i pilića umrlo u roku od trideset dana od dana prelaska na GMO. Obdukcije su pokazale ozbiljne upale i crne mrlje u crevima i jetri.

Pacovi hranjeni GM paradajzom razvijaju krvarenje želuca i umiru posle dve nedelje, a njihove majke hranjene GM sojom rađaju mrtve potomke.

Na hiljade svinja, krava, bikova i pacova su ostali sterilni nakon konzumiranja GM kukuruza.

Ako jedemo GMO hranu, naša DNK-a počinje da se trajno menja, kao i kod životinja.

GMO gen se transformiše u naše gene i počinje da proizvodi pesticide i nakon što prestanemo da jedemo GMO hranu.

GMO se na svetskom tržištu nalazi u najmanje 80% prerađene hrane.

Ako nastavimo da se hranimo kupujući po prehrambenim prodavnicama, samo ćemo povećati broj spontanih pobačaja, neplodnosti, gastrointestinalnih poremećaja, alergija i tumora.

Od uvođenja GMO-a na svetsku scenu u poslednjih desetak godina, broj onih koji imaju tri ili više hroničnih bolesti se udvostručio, a broj spermatozoida kod muškaraca je opao za 50% u odnosu na istraživanja 70-tih godina.

Šta još treba da se dogodini, da bi počeli menjati svoju svest, način ponašanja i ishrane..?

(Vestinet.rs)

Share this post: