Zašto je virus ebole napravljen i pušten baš sada?

virus ebola laboratorija epidemija2

Piše: Lord Howard Hurts 

 

Luj Farakan, lider Nacije islama napisao je pre par dana: „Još jedna metoda je inficiranje bolešću kroz biološka oružja poput ebole i side, oružja koja ciljano napadaju rase. Postoji oružje koje se može staviti u sobu u kojoj se nalaze belci i crnci, a koje će ubiti samo crnce, jer je u pitanju genotipsko oružje koje je dizajnirano za posebne gene, rasu i vrstu“.

U suštini, gospodin Farakan je rekao da Federalna vlast SAD stoji iza epidemije virusa ebole. Gospodin Farakan nije u pravu po mnogim pitanjima vezanim za ebolu, ali je u pravu po pitanju toga da je ebola „proizvedene“ od strane Federalne vlasti SAD. Evo prave priče o virusu ebole.

Postoje tri tipa unutrašnjih hemoragijskih virusa danas u svetu. Glavni, koji utiče na više od 500.000 Afrikanaca u centralnoj i supsaharskoj Africi je virus lasa groznice. Ovaj virus je odgovoran za smrt oko 20% inficiranih, a otkriven je 1969. godine kada su dve misionarske sestre umrle od te bolesti. Ova bolest postoji već mnogo godina, ali nije definisana kao specifična vrsta virusa pošto svet nije mario za ‘smrti od groznice’ među afričkim stanovništvom. Ovaj virus se prenosi urinom ili fecesom pacova, a kada se nađe u ljudskom telu, može se prenositi putem telsnih tečnosti što dodatno komplikuje situaciju pošto tada može postati vazdušno prenosiva bolest (za sada se čini da se ne može preneti ujedom insekta, ali to nije potvrđeno).

Drugi unutrašnji hemoragijski virus se zove marburg virus. Prvi put je zapažen 1967. godine, kada su se na čudan način istovremeno dogodile epidemije u laboratorijama u Marburgu i u Frankfurtu, Nemačka. Smatra se da je ovaj virus dospeo u laboratorije sa majmunima iz Ugande. Ova epidemija je suzbijena i nije se čulo ništa o tom virusu do 1974. godine.

Prilično interesantno je da se 1976. godine, nakon što je Vojno-medicinski istraživački institut za infektivne bolesti SAD (USAMRIID) napravio laboratoriju za biološka oružja u Kenemi, Sijera Leone, Afrika, virus ebole iznenada pojavio.

‘Novootkriveni’ unutrašnji hemoragijski virus bio je ‘bomba’. Razvijen je uz prikrivenu pomoć Tulejn univerziteta, Nju Orleans, Luizijana. USAMRIID uvek traga za nekom vrstom oružja kojom bi naneo smrt i uništenje neprijatelja, a ovaj novi virus ebole činio se savršen za tu ulogu. Tada je, kao što se to često dešava kod takvih tipova istraživanja, virus ‘pobegao’ i odjednom postao pretnja nesvesnom stanovništvu Afrike, a na kraju i celom svetu.

Svetu se sada govori da je ovaj virus ebole ‘prirodna mutacija’, a u stvari je to potpuno veštački proizvedena mutacija virusa lasa groznice.

Svetu je takođe rečeno da trenutno ne postoji lek za ovaj virus, dok u stvari postoji prilično jeftina terapija koja nije patentirana od strane veće farmaceutske kompanije. A pošto taj tretman nije nešto od čega bi velika farmaceutska kompanija mogla profitirati, ovaj lek je osuđen na zaborav. Evo informacije za vas koja bi vam mogla biti potrebna ako epidemija virusa ebole postane nekontrolisana i vi postanete zaraženi.

Vitamin C je dokazani ubica svih poznatih virusa. Vitamin C je jeftin i ne donosi mnogo novca velikim farmaceutskim kompanijama. Zato te kompanije ne vrše dodatna istraživanja sa ovim jeftinim vitaminom. Naravno, ako se neko inficira virusom ebole, par tableta vitamina C ga neće spasiti. Potrebne su ogromne doze ovog vitamina koje moraju davati i nadgledati profesionalni zdravstveni radnici. Doza mora biti toliko velika da bude na ivici toga da izazove dijareju kod pacijenta…što bi pogoršalo njegovo stanje. Količina vitamina C se mora strogo regulisati za šta su potrebni profesionalni zdravstveni radnici.

Svi unutrašnji hemoragijski virusi, lasa groznica, marburg i ebola predstavljaju mutacije česte bolesti po imenu skorbut.

Skorbut je nešto što je mučilo mornare u prošlim vremenima kada su išli na duga putovanja bez hrane koja bi pružala vitamin C. Skorbut ‘radi’ tako što proždire zalihe vitamina C u telu, a vitamin C je potreban za zgrušavanje krvi. Skorbut i ove hemoragijske bolesti su efektivne ubice zato što je vitamin C rastvorljiv u vodi i mora biti zamenjen u telu svakoga dana.

Ovo je razlog zašto su kod skorbuta i unutrašnjih hemoragijskih virusa potrebne velike količine vitamina C kako bi se pacijent oporavio.

Takođe se mora napomenuti da samo ljudima i primatima treba dnevni unos vitamina C zato što skoro svi drugi sisari mogu da proizvedu svoj vitamin C u sebi.

Lekar Džejms Lint je prvi otkrio povezanost između citrusa i vitamina C i iskoreni opaku bolest skorbut 1747. godine.

Vitamin C dokazano ubija svaki virus poznat čoveku. On to čini formiranjem vodonik peroksida u organizmu koji ne samo da opkoljava viruse, nego ih i ubija zajedno sa bakterijama u krvi. Nakon ove rečenice, čini se logičnije da bi oporavak od unutrašnje hemoragijske bolesti usledio nakon intravenske injekcije vodonik peroksida, ali velike farmaceutske kompanije nisu zainteresovane za takvo jeftino rešenje.

Zato sada, nažalost, svetsko stanovištvo mora da trpi bolest koja je stvorena da ubije i razboljeva u vreme rata koji uopšte nije ni proglašen.

(http://freedomfiles.blogspot.com/)

(Webtribune.rs)

Share this post: