LJUBA PANTOVIĆ POSTALA BABA: Aleksandra i Čabarkapa dobili devojčicu

Čabarkapa, ljubina ćerka Aleksandra, trudna, foto zorana jevtić

Aleksandra S. (17), ćerka bivše učesnice rijalitija „Farma“, donela na svet ćerku, čiji je otac bivši dečko njene majke Aleksandar Čabarkapa.

Da je život ipak zanimljiviji od rijalitija, dokazuje podatak da je Ljuba Pantović (34), bivša učesnica rijaliti-šoua „Farma“, u sredu  postala baka, a unuku su joj,  podarili bivši dečkoAleksandar Čabarkapa (33) i maloletna ćerkaAleksandra (17), koja se porodila u Gradskoj bolnici u osmom mesecu trudnoće!

Aleksandra S., koju je sportistkinja rodila u braku s Karađorđem Subotićem, ostala je trudna s tadašnjim maminim dečkom nakon što se Ljuba uselila na imanje u Lisoviću, gde je ostala nekoliko meseci.

I dok je ona preko televizije pozdravljala svog dragog, on je već uveliko bio u vezi maloletnicom, koja mu je navodno ostavljena na čuvanje!

[adsenseyu5]

O njihovoj vezi svedočili su Karađorđev rođeni brat Srba Subotić, kao i sam Čabarkapa, koji se s mlađanom Aleksandrom čak slikao za pojedine novine!

Uprkos svim činjenicama, Pantovićeva, poznata i po vođenju treš emisije „Preljubnici“, po izlasku iz rijalitija za svoje porodične nevolje okrivila je – a koga bi drugog nego – medije!

Sukob s dedom: Srećni tata u zatvoru!

Aleksandar Čabarkapa (32) uhapšen je u avgustu ove godine zbog sumnje da je pokušao da ubije Karađorđa Subotića, bivšeg muža Ljube Pantović, kao i Beograđanina Bobana Krstića (30), pod čiji automobil je postavio eksplozivnu napravu.

Pored toga, Čabarkapa se tereti za iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljeno nošenje oružja. Inače, Čabarkapa je oženjen i sa suprugom ima četvoro dece.

(Kurir)

[adsenseyu1]

Share this post: