Novi spot Zdravka Čolića – VIDEO

Novi spot

Prvi spot za pesmu „Što ti dadoh“ sa najnovijeg albuma Zdravka Čolića „Vatra i barut“ premijerno je objavljen na njegovom zvaničnom Jutjub nalogu.

Prošle nedelje snimljen je spotu za pesmu „Što ti dadoh“ koja je za rekordno vreme postala radijski hit širom Regiona.

Snimanje spota trajalo je 15 sati na niskim temperaturama, što nije omelo popularnog  pevača da slobodne trenutke u pauzama provodi u razgovoru i šali sa članovima ekipe i ljudima iz Aranđelovca, oduševljenim njegovom već poznatom ljubaznošću i predusretljivošću .

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pesmom „Što ti dadoh“ snimljena je u Kristalnoj dvorani  hotela „Staro zdanje“ u Aranđelovcu, koja se svojim romantičnim enterijerom sa naglašenom patinom pokazala sjajnim scenografskim rešenjem.

Podsetimo, Čolić je i ovog puta realizaciju numere prepustio Aleksandru Kerekešu- Kekiju i produkcijskoj kući „Visual Infinity“, koja je realizovala baladu „Pamuk“ sa predhodnog albuma .

Tekst pesme „Što ti dadoh“ napisala je Antonija Šola koja je zajedno sa Marselom Benzonom i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje dugogodisnji  Čolicev  saradnik –  Nikša Bratoš.

Album „Vatra i barut“ objavljen je  u izdanju „City Recordsa„, a na svim prodajnim mestima u regionu biće dostupan već tokom vikenda.

(Kurir)

Share this post: