Misteriozni nestanak konobara: Pretpostavlja se da je sa splava pao u Savu

srbija-policija-6501

Petar Obrenčević (33), konobar na splavu „Šejk ‘n‘ šejk“, nestao je u noći između 23. i 24. avgusta, tokom radnog vremena! Niko od osoblja nije primetio da je napustio splav, pa je moguće da je upao u vodu.

Petrova prijateljica Maja Pajić kaže za Kurir da je te noći splav bio prepun.

– Petar je radio svoju smenu od 21 do četiri ujutro. Iako je splav bio izuzetno posećen, nije bilo nikakvog incidenta na njemu niti je zabeležena bilo kakva situacija koja bi ukazivala na neki konflikt između gostiju ili gostiju i osoblja – objasnila je Pajićeva za Kurir.

Ona navodi da je potraga za Petrom započela čim je primećen njegov nestanak.
– Jedan od kolega pamti da je Petra poslednji put video oko 00.30 sati. Kolege sa splava počele su da ga intenzivnije traže kad je već postalo evidentno da ga nema ni u jednoj prostoriji. 

Kad su se posetioci razišli, kolege su počele da češljaju okolinu, mada je obezbeđenje reklo da ga nije videlo da napušta objekat, a utvrđeno je i da se nije vratio kući. Njegov nestanak prijavili smo policiji, koja je pretraživala teren oko splava i nizvodno, ali nisu ga našli – rekla je Maja Pajić.

Menadžer splava Dalibor Katić kaže da je Obrenčević počeo da radi pre oko mesec dana i da nije imao nikakvih problema s kolegama.

– Petar je inteligentan, vedar, nije konfliktna ličnost. Ne možemo da dokučimo motiv onoga ko bi hteo da mu naudi – rekao je Katić. 
On je dodao da pretpostavlja da se možda Petar povredio i pao sa splava u Savu. 
– Njegova devojka nedavno je rekla da nije imao problema i da su planirali venčanje – objasnio je Katić i dodao da je najvažnije da što više ljudi vidi Petrovu fotografiju kako bi bio brže pronađen.

(Kurir)

Share this post: