Aladin oduševio sve koji su se našli na ulicama Njujorka u trenutku – „leta“ ćilimom!(VIDEO)

aladin predstava njujork brodvej

Svi mrze saobraćajnu gužvu, ali ovaj momak i njegov drugar našli su način da je zaobiđu. Ne samo to, zabavili su sve koji su se našli na ulicama Njujorka u trenutku – leta ćilimom!

Neki su „zinuli“ od čuda kada su ugledali Aladina kako na svom ćilimu „šparta“ ulicama Njujorka i sa lakoćom obilazi automobile, bicikle, skutere…

Nije, nije magija u pitanju, kako glase stihovi pesme jednog eminentnog izvođača sa ovih prostora, već čista kreativnost. Reč je o skejtbordu na električni pogon sa velikim plastičnim ramom koji je pričvršćen za njega.

„Morao sam da nađem način da pričvrstim ovaj džinovski crveni ram za dasku“, objašnjava Kejsi Neistat, jedan od idejnih tvoraca ovog može se reći projekta, koji je nastao iz želje da se za Noć veštica napravi nešto posebno.

Inače, ram je pričvrstio metalnim pločicama, koje je savio, da bi se ram pokretao gore-dole. Poslednje što je ostalo da se uradi jeste da se nađe odgovarajuće platno za dasku koje bi dočaralo ceo prizor i – kostim Aladina.

Kao što možete da vidite o snimku, sve izgleda izuzetno realno, a reakcije stanovnika „Velike jabuke“, koji su u ovom velegradu navikli da vide „sve i svašta“ su različite.

(BKTWNews)

Share this post: