AMBER HERD: Džoni me zlostavljao i tukao pod uticajem droga i alkohola!

amber herd dzoni dep holivud film

Amber Herd je dobila zabranu prilaska nakon što je optužila muža Džonija Depa da je gađao telefonom u lice i pokazala fotografiju povreda.

„Živela sam u strahu od njega, terorisao me psihički i fizički. Za 15 meseci braka počela sam da se plašim da se vratim u stan.

On je jedan nervozan čovek koji ima izlive besa i probleme sa drogom i alkoholom. Samo u proteklih šest meseci zlostavljao me tri puta.

U decembru prošle godine bila sam čak i uplašena za svoj život. Dan nakon što mu je majka umrla došao je do mene, bio je pod uticajem droge i alkohola.

Zamahnuo je rukom kao palicom za bejzbol i gađao me telefonom iz sve snage. Povukao me za kosu dok sam pokušavala da ustanem sa kauča.

Vrištao je na mene i udarao me, hvatao me za lice.

Poslala sam poruku prijatelju da dođe, on je došao i pozvao policiju.

Džoni je do tada razbijao po stanu velikom bocom šampanjca.

Kada je policija stigla već je otišao“, tvrdi Amber.

Policija je otišla na uviđaj i rekla da nije našla bilo kakve dokaze o zločinu. Evo kako se Dep oglasio posle svega toga.

„Policajci su došli na lice mesta, ali Herdova nije podnela nikakvu žalbu, niti su kolege videle znake zlostavljanja inače bi počeli istragu bez obzira na njenu reakciju“, rekao je šef stanica koja je intervenisala.

Herdova je uspela od suda da dobije zabranu prilaska, ali nije dobila starateljstvo nad dva psa koja deli sa Depom.

Ona tvrdi i da joj je Dep ponudio novac da ćuti o onome šta joj se desilo u subotu, ali ona je već u ponedeljak odlučila da se razvede.

„Bio mi je trideseti rođendan i Dep je zakasnio. Došao je pijan i drogiran. Kada su gosti otišli počeo je da se raspravlja sa mnom i počeli smo baš da se svađamo.

Dep je tada razbio flašu o zid i razbio vinske čaše. Onda je došao do mene, zgrabio me za kosu i nasilno me zakucao za pod. Vikao je na mene i čikao me da ustanem ako smem.

Posle toga je izleteo iz stana rušeći sve što mu se našlo na putu“ tvrdi Amber.

(24Sata.rs)

Share this post: