Blam uživo – pogledajte koja se reč pojavila u britanskoj „Slagalici“ (VIDEO)

slagalica britanija kviz igra

Voditeljka Rejčel Rilei iz Velike Britanije našla se u veoma neprijatnoj situaciji kada je u kvizu koji ona vodi jedan od učesnika, nesvesno, naveo da uživo na TV ekranima pokaže veoma neprimerenu reč.

Voditeljka nije mogla da sakrije činjenicu da joj je neprijatno, a njena slatka reakcija postala je hit na društvenim mrežama. Međutim, sve je postalo još neprijatnije kada je Rejčel izvadila sledeće slovo.

U pitanju je reč „slut“ što u žargonu na engleskom znači prostitutka. Do ove čudne situacije je došlo u delu kviza koji podseća na našu „Slagalicu“, u kom učesnici nasumično biraju slova, a onda pokušavaju da pronađu najdužu reč.

Voditeljki je bilo jako neprijatno kada je izvukla „T“ i to nije mogla da sakrije, ali sve je postalo još smešnije kada je krenula za sledećim slovom. Jer, ni manje ni više, na tabli se našlo „Z“, i napravilo od ove reči – množinu. U bukvalnim prevodu – ku**e!

Iako je slatka Relčel bila postiđena, njen koleg i domaćin emisije Nik Hjuer zabavljao se jako dobro.

Naravno, na kraju se sve završilo lepo i takmičar, koji je na početku bio malo zbunjen, našao je svoju pristojnu reč. Ali, to nije sprečilo hiljade ljudi na društvenim mrežama da nastave da se šale na račun emisije.

Inače, ovakvi blamovi nisu retkost kada su igre sa slovima u pitanju, jer nikad ne znate šta može da se pojavi na ekranu. Tako smo i u „Slagalici“ nekoliko puta plakali od smeha zbog takvih reči.

(Vesti online/dailymail.co.uk)

Share this post: