Čak Noris i Sin (VIDEO)

bela kuca

Majk Noris, sin legendarnog Čaka Norisa, kao režiser plasira film „Amerigedon“, a film se opisuje kao onaj koji „vladajući establišment u SAD-u ne želi da ljudi vide“.

Film izaziva žestoke reakcije, a mnogi analitičari ocenjuju da prikazuje „ne tako daleku budućnost“ Sjedinjenih Američkih Država.

Mlađi Noris žestoko kritikuje američke vlasti svojom pričom, a podršku takvom filmu daje i njegov otac Čak Noris koji kaže da „građani u Americi nisu zadovoljni federalnim vlastima i da je to jasno već duži period“.

Film prikazuje mogući scenario u budućnosti i daje sliku na koji način korumpiranost može dovesti do toga da sudbinu Amerike u ruke preuzme globalna teroristička organizacija.

„Amerigedon“ (Amerigeddon) donosi priču o globalnoj terorističkoj organizaciji koja vrši uticaj na UN i postavlja svoja pravila na tržištu energetike, a zatim potpuno dovodi do kraha Amerike.

Preuzevši instrumente vlasti u svoje ruke, „nove vlasti“ SAD-a primenjuju silu zakona i uvode vanredno stanje u kojem imaju pravo da primene i oružanu silu protiv narodnih masa i građana, ukoliko procene da je od „državnog i opštenacionalnog interesa“, a grupa patriota diže ustanak i narod ih sledi.

Priču ovog filma „establišment ne želi da vidite“, piše popularni sajt InfoVors.

(Pravda)

Share this post: