Da li je medved zaista silovao Leonarda Dikaprija? (VIDEO)

povratnik medved leonardo dikaprio suma film

Glasina da je čoveka kog tumači Leonardo Dikaprio u filmu “The Revenant” silovao medved toliko je odjeknula da je morao da reaguje Studio Foks.

Iz te kuće demantovali su da je napad medveda na lik koji tumači Leonardo Dikaprio bio “seksualne prirode”.

“Kao što svako ko je video tekst može da potvrdi, medved u filmu je ženka koja napada Hjua Glasa zato što se uplašila za svoje mladunce. Nema nikakve scene silovanja”, saopštio je Foks.

Dikaprio igra trapera Hjua Glasa iz 19. veka u filmu oskarovca Alehandra Gonsalesa Injaritua. On kreće u osvetu nakon što su ga prijatelji ostavili u divljini da umre.
Za vreme snimanja 41-godišnji glumac spavao je među leševima životinja, plivao u zaleđenoj reci i jeo sirovu jetru bizona, ali je glasina o silovanju ipak delovala suviše neverovatno.

Sumnja se da je potekla od holivudskog novinara Rodžera Fridmena, koji je komentarisao film na svom blogu Showbiz411. On je očigledno video nešto što drugi novinari nisu.

“Medved obara Dikaprija na stomak i maltretira ga – zaskače ga zapravo – dok ga gotovo ne pojede”, napisao je Fridman.

Sajt Drudge je otišao korak dalje i na osnovu Fridmanovog osvrta saopštio da je Dikaprio silovan čak dva puta.

Iako je glumac nedavno izjavio da je “The Revenant” njegov “najteži film” i rekao da će scena sa medvedom biti “jedno od najimpresivnijih iskustava o tome kako je susresti se sa životinjom te veličine”, drama u kojoj igra rađena je po stvarnom liku, a ko je ikada čuo da je medved silovao čoveka?

(B92)

Share this post: