ĐOKOVIĆ IMA PROBLEM U RIU!

Broj 1

foto: AP/Tanjug

Novak Đoković se apsolutno posvetio borbi za zlatnu olimpijsku medalju, u skladu s tim napustio je olimpijsko selo gde je konstantno bio na udaru.

Najbolji teniser sveta je prvih nekoliko dana u Riju bio smešten u selu kako bi proveo što više vremena sa ostalim sportistima tokom prilagođavanja okruženju.

Kako je izgledala njegova soba u selu za koju su mnogi rekli da je čemer.

Ipak, kao jedna od najvećih svetskih zvezda Đoković je konstantno bio okružen, ne samo medijima i obožavateljima, nego i sportistima koji su želeli da ga upoznaju i slikaju se s njim.

Uoči nastupa na Igrama je odlučio da se premesti u apartman u kojem je britanski teniski tim kako bi imao „više privatnosti i prostora dok trenira“.

„U selu ću biti prvih nekoliko dana jer želim da osetim tu atmosferu zajedništvo, da budem sa sportistima. Međutim, kada počne takmičenje, biće mi potreban mir da bih mogao da se fokusiram na teren“, najavio je ovaj potez Đoković pre nekoliko nedelja.

Đoković je glavni favorit u Riju, u subotu u ponoć po našem vremenu igra sa Nenadom Zimonjićem u dublu protiv Hrvata Marina Čilića i Marina Draganje.

U nedelju počinje nastup u pojedinačnoj konkurenciji protiv Argentinca Huana Martina del Potra, koji ga je pobedio u borbi za bronzu pre četiri godine u Londonu.

(24Sata.rs)

Share this post: