Hrvatski portal napao Novaka: Đoković se džabe trudi, Zapad ga nikad neće prihvatiti!

Pobednik

Hrvatski portal piše da je Novak vređao navijače, protivnike i da je preteranim gestikuliranjem nakon trijumfa namerno provocirao publiku.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih portala „Index“ analizirao je zašto publika ne voli najboljeg tenisera sveta – Novaka Đokovića.

Hrvati ističu da je publika pokvarila Novaku slavlje na „Artur Ešu“. Iako naglašavaju da je ponašanje Amerikanaca bilo ružno i razočaravajuće, ipak u nastavku teksta navode da je Đoković sam kriv što ga publika ne podnosi.

Hrvatski portal piše da je Novak čestim predajama na početku profesionalne karijere i provociranjem suparnika počeo da gubi navijače. Naglašavaju da je sve počelo upravo na US openu kada se Novak našao na udaru Endija Rodika, koji je pred meč sa Srbinom izjavio:

„Leđa i kuk? Grčevi? Ptičija groznica… SARS… Prehlada i kašalj…  On ili je teniser koji simulira ili je najhrabriji čovek na svetu“, rekao je Rodik.

Hrvati dodaju da dok je Novak bio „večito treći“ nije predstavljao problem navijačima Nadala i Federera. Međutim, kad je počeo da ih pobeđuje milioni navijača su počeli da ga mrze.

Što su ga više mrzeli i to pokazivali na turnirima, Đoković im je davao sve više povoda za takvo ponašanje, navodi se u tekstu.

Ističu da je Novak proteklih godina vređao navijače, i svoje i protivničke, da je vređao rivale na terenu i da je konstantno preteranim gestikulacijama i slavljima provocirao publiku nakon trijumfa.

Uzalud mu pevanje, imitiranje i zabavljanje navijača, jer ga Zapad nikada neće prihvatiti – zaključuju Hrvati.

(Kurir)

Share this post: