Jokić nokautirao još jednog igrača u NBA! (VIDEO)

Srpski centar je povodom isključenja koje je dobio na meču protiv Jute ispričao da je on pokušao da „prepliva“ Jerebka kada je video da se ovaj sprema još jednom da ga udari.

Nikola Jokić je ponovo zaradio isključenje u NBA. Srpski košarkaš je prevremeno završio meč protiv Jute posle duela sa Jonasom Jerebkom.

Sudije su smatrale da je tokom čitavog duela Srbin koristio previše sile i ruke, a onda je Šveđanin i pao kad je došlo do još jednog sudara, te su automatski pokazale isključujuću grešku za „Džokera“ što je njega, ali i trenera Melouna dovelo do ludila.

– Trčali smo paralelno i počeo je da me udara u mene, jednom, drugi, treći put. Kada sam video da će još jednom pokušao sam da ga „preplivam“ da se oslobodim i udario ga.

Nisam to uradio namerno, iznenadilo me isključenje. Da želim da udarim čoveka, ne bih ga udario tako – rekao je Jokić posle meča.

Kako je sam ispričao, sa Jerebkom nije imao nikakvih nesuglasica tokom igre, čak ni uobičajenog „treš toka“, kada se igrači međusobno prozivaju.

– Nije bilo prozivanja tokom duela, to nije moj stil igre. Nisam uradio ništa, mislim da dobro kontrolišem svoje emocije. Ovo je košarka, emotivna igra, svako nekad „pukne“.

Ja čak nisam ni reagovao tako slično – poručio je Jokić.

Do trenutka isključenja Srbin je igrao zaista odlično i ima velikog udela u trijumgu koji su Nagetsi ostvarili i bez njega na terenu, pre svega zahvaljujući odličnoj odbrani, a Jokić se našalio na svoj račun zbog toga.

– To je zbog mene. Ni blizu. Naši bekovi su uradili sjajan posao, bili su vrlo agresivni, izbacivali njihove bekove iz ritma.

Mi visoki igrači smo ih samo pratili – rekao je Jokić, a onda su ga novinari pitali za predstojeći duel sa Minesotom podsetivši ga da je u prethodnom duelu pre tek nešto više od nedelju dana izgubio čak 10 lopti.

– Ne sećam se te utakmice. Aaaaa, sećam se sad. Mislim da ću ovaj put imati manje izgubljenih –  završio je Srbin.

(Mediji)

Share this post: