Kortni Lav u panici: Misteriozna smrt velikog Kurta Kobejna će ponovo biti istražena

kurt kobejn

Smrt frontmena grupe Nirvana, Kurta Kobejna, ponovo će biti pod istragom kako bi se utvrdilo da li je bio ubijen ili je izvršio samoubistvo.

Dvadesetsedmogodišnja rok zvezda pronađena je mrtva u svom stanu u Sijetlu sa prostrelnom ranom, u Aprilu 1994. godine.

Iako se pored njegovog tela nalazila oproštajna poruka, obožavatelji to nikada nisu mogli da prihvate i verovali su da je ubijen, a glavna osumnjičena osoba im je bila Kortni Lav.

Gospodin Stamper, tadašnji načelnik policije koji je i izvršio uviđaj, napustio je službu 2000. godine i sada radi kao pisac i bloger.

On se nedavno oglasio kako bi skrenuo pažnju na moguće propuste u istrazi i na činjenicu da je Kurt zapravo možda ubijen.

Stamper ne upire prstom ni u koga direktno ali smatra da treba ponovo ispitati pojedince koji su imali motiv da vide Kurta mrtvog i dodaje da je moguće da su njegovi inspektori propustili neke dokaze koji bi ukazali na ubistvo.

“Rešavanje ovog slučaja je pitanje časti i etike. Ukoliko smo omanuli prvi put, drugi put ne bi trebalo isto da se desi. Da sam i dalje načelnik policije, lično bih ponovo pokrenuo ovu istragu,” rekao je Norm Stamper.

(TELEGRAPH)

Share this post: