Kralj Instagrama za dlaku izbegao smrt u masakru u Las Vegasu, pa otrčao u kola po oružje da se obračuna sa ludakom! (VIDEO)

Kralj Instagrama Den Bilzerijan se našao u sred pucnjave u Las Vegasu, u kojoj je ubijeno najmanje 58, a povređeno najmanje 515 ljudi.

Bilzerijan je na Instagram Sories podelio snimke na kojima se vidi kako trči preko travnjaka dok se u pozadini čuje pucnjava. On trči i u šoku objašnjava da je upravo video devojku koja je upucana u glavu.

U sledećem klipu koji je snimljen u mraku se čuje da kaže: „Morao sam da uzmem oružje, vraćam se nazad…ovo je ludo, masovno pucanje, napadač sigurno ima oružje teškog kalibra.

Video sam devojku koja je upucana u lice pored mene, video sam joj mozak, kako sam glup što nisam poneo oružje.“

Pojedini ljudi u Americi su ocenili Bilzerijanov video kao odvratan i nepriličan, posebno jer je pobegao kada se suočio s opasnošću.

– Evo zašto deca ne bi trebalo da klasifikuju heroje po broju pratilaca na njihovim slikama – jedna je od poruka na Instagramu.

Korisnici društvenih mreža ga optužuju što je pobegao s lica mesta, a nije pomogao povređenim ljudima.

Do napada je došlo tokom koncerta kantri pevača Džejsona Eldena na kom je bilo 22.000 ljudi. Policija je navela da je napadač pronađen mrtav u hotelskoj sobi i pretpostavlja se da se ubio.

Reč je o 64-godišnjem Stivenu Padoku, penzioneru iz Las Vegasa.

Saopšteno je da ovo najteže masovno ubistvo u novijoj američkoj istoriji.

Dok se održavao koncert pod vedrim nebom, Padok je otvorio vatru sa 32. sprata kazina u hotelu Mandalaj Bej, preko puta ulice. U njegovoj sobi je pronađeno najmanje 10 pušaka.

Islamska Država preuzela je odgovornost za napad, navodeći da je napadač bio jedan od njenih „vojnika“ i da je pre nekoliko meseci primio islam, ali nije pružila nikakve dokaze.

Policija navodi da napadač nema veze sa terorizmom.

(Noizz.rs)

Share this post: