KRIMINALNA KARIJERA: Ni „Veliki kašalj“ joj ne može pomoći, Hilari Klinton napravila skandal zbog kojeg joj preti ROBIJA! (VIDEO)

Hilari Klinton se jedva kreće

Hilari Klinton se jedva kreće

Bivša prva dama SAD-a  Hilari Klinton trenutno je miljenik liberalnih medija u Americi i kandidat demokrata za predsednika SAD-a.

Međutim, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama mogao bi zauvek da joj uništi političku karijeru dajući joj više šansi da vreme provede u zatvorskoj ćeliji nego u Beloj kući.

Američki „Freedom Fighters“ otkrio je da je Hilari na nelegalan način zaradila na milijarde dolara od poreskih obveznika u tajnim nagodbama.

Uprkos tome što ona troši milione dolara na kontrolu medija i medijsku propagandu, Klintonova ne može da zaustavi građane SAD-a da vide ovaj snimak kako bi otkrili istinu o njoj.

U ovim snimku se može videti da je Hilari Klinton koristila svoj boravak u Beloj kući kako bi moćnim prijateljima davala novac, dok je njen suprug, Bil Klinton, bio na čelu SAD-u.

Svako ko se zbog ovoga suprotstavio Klintonovoj umro je pod nerazjašnjenim okolnostima.

Hilari je plašeći i preteći ljudima održava to da njena prošlost ne bude u žiži javnosti, međutim nekoliko hrabrih ljudi je odlučilo da o ovome konačno progovori.

Od svih mogući kontroverzi, vreme koje je Hilari Klinton provela u svojoj političkoj karijeri oduvek je bilo obeleženo skandalima.

Mediji odbijaju da povedu raspravu o Hilarinim „prljavim radnjama“, dok je ona uspela da da izbegne zakonite, pravne posledice svojih nelegalnih radnji usled velikog pravnig tima koji poseduje i konstantnog zastrašivanja svakoga ko priča o tome.

Ovaj snimak je brzinom svetlosti postao viralan, konačno Amerikancima dao informaciju o tome za koga treba glasati na predsedničkim izborima u SAD-u, a možda dovede i do toga da Hilari bude izvedena pred lice pravde.

Sada kašlje da iscenira bolest od koje se navodno neće sećati šta je zapravo radila tokom svoje „karijere“.

(Anonews/BKTVNews)

Share this post: