MONIKA BELUČI: Kusturica je Mesija u filmskom svetu, naravno da ću da ga sledim!

foto: getty

foto: getty

Uprkos „upozorenjima“ koje je izrekao Depardje, Monika Beluči je odušveljena što je imala priliku da sarađuje sa srpskim rediteljem.

„Emir Kusturica je kao slikar, sve dolazi iz njegove imaginacije. Uz to on je veliki perfekcionista.

On je toliko toga dao filmskom svetu da sam bila spremna da ga sledim“, rekla je u intervjuu za „Politiku“ popularna glumica, za mnoge jedna od „najlepših žena“ na svetu, Monika Beluči, posle premijere filma „Na Mliječnom putu“ u Veneciji.

Saradnja Emira Kusturice i Monike Beluči problematizovana je nakon izjave čuvenog francuskog glumca Žerara Depardjea da je upozorio koleginicu Beluči da ne treba da sarađuje sa „takvim tipom“.

„Rekao sam joj da je apsurdno da radi s njim. Dobro je poznajem, ona je vrlo pametna žena, lepa, senzualna, ne mogu da shvatim kako je prihvatila da snima film“, rekao je Depardje, uz oštre kvalifikacije da je srpski reditelj „običan prevarant, šibicar, fikcija, lažov…“.

Kusturica, očekivano, nije ostao dužan. (ŠTA JE KUSTURICA ODGOVORIO DEPRADJEU POGLEDAJTE OVDE)

Uprkos „upozorenjima“ koje je izrekao Depardje, Monika Beluči je odušveljena što je imala priliku da sarađuje sa Kusturicom.

„Duboko sam verovala u ovaj projekat koji je od mene azhtevao kreativan rad s Emirom Kusturicom. Da, uradila sam sve što nisam do sada jer je on napisao za mene tako lep filmski lik“, rekla je glumica.

Monmika Beluči je navela i da je zahvalna na mogućnosti što je mogla da uživa i divi se njegovom talentu i da učestvuje u složenom kreativnom procesu.

(Nedeljnik)

Share this post: