Muškarac sa jezivim očima prati žene i viri im u stanove – FOTO

Traži se...

foto: Fejsbuk/Policija Sitrus Hejtsa

Muškarac iz kalifornijskog grada Sitrus Hajts viđen je više puta kako viri u stanove. Takođe je seksualno napao jednu ženu.

Od početka januara, policija je primila najmanje devet prijava o tome kako se sumnjivi muškarac mota oko kompleksa stanova blizu Fer Oaks Bulevara i Grinbek Lejna. Čovek prati žene do njihovog stana pa im onda viri kroz prozor.

Jedna od stanarki je rekla KTXL-u kako se brine za svoju sigurnost.

„On izgleda vrlo jezivo. Sve je prilično zastrašujuće, jer ja živim u delu zgrade koji nije dovoljno osvetljen, pa bih volela da se makar u mojoj zgradi uvede malo više svetla.“

Umetnik pri policijskom odeljenju Sitrus Hejtsa je napravio foto-robot posle razgovora sa jednom od žrtava. Policija je pitala žrtve da li prepoznaju čoveka sa velikim očima koji je nacrtan i ispostavilo se da se poklapa.

„U principu su rekli da je crtež vrlo sličan osobi koju su videli“, rekao je inspektor Dejvid Moranc. „Oči su bile glavni znak prepoznavanja.“

„Kažu da je kad gledaš u oči nekome kao da mu gledaš u dušu, ali ove oči su previše zastrašujuće za mene“, rekla je jedna od stanovnica ovog gradića.

Policija je istakla kako su oni iscrpli sve mogućnosti i sada traže pomoć ljudi u potrazi za osumnjičenim.

„Ako vam je neko sumnjiv i to se dešava ovde, molimo vas da nas pozovete i mi ćemo doći što je pre moguće“, rekao je Moranc.

(Kurir.rs/AOL)

Share this post: