OBAMA NA ČELU GRUPE KOJA RUŠI TRAMPA!

NOVI AMERIČKI LIDER SVOJ RAD NA POLOŽAJU ŠEFA DRŽAVE OCENIO SA „5 PLUS“

Trampove pristalice ukazuju da je na čelo Demokratske partije došao Obamin čovek Tom Peres, a da struktura Organizing for Action, koja je bila pokretačka snaga Obamine predsedničke kampanje 2012-te, ni do danas ne samo da nije raspuštena već još i vrbuje „nove aktiviste“. Posebno se naglašava da upravo ta „struktura“ stoji iza masovnih protesta protiv Trampa i njegove politike

Telekanal CNBS objavio da su protivnici Trampove imigracione politike, koji rade na srednjim nivoima njegove administracije, potpisali „memorandum“ kojim su se obavezali da će jedni druge u tome podržavati.

Tramp od početka februara obećava čišćenje svoje administracije od Obaminih „krtica“, ali ta „operacija“ još nije ni počela

Donald Tramp je svoj dosadašnji rad na položaju šefa države ocenio sa „5 plus“. Još je naglasio da je tu ocenu sebi dao „bez lažne skromnosti“.

A vlastitu umešnost opštenja sa Amerikancima – samo „trojkom“.

U intervjuu telekompaniji Fox News na istu temu je dodao: „Imamo vladu koja odlično funkcioniše, ali mi to još nismo uspeli da objasnimo građanima“.

Potvrdio je da ima nameru da obezbedi dodatna sredstva za finansiranje Pentagona, priznavši da će radi toga smanjiti rashode na „neke vojne programe, uključujući proizvodnju aviona pete generacije F-35“.

Ponovio je da će vojne rashode povećati za 54 milijarde dolara i sa ponosom objavio:

„Ulagaćemo u Oružane snage mnogo više novca. Na kraju mojih predsedničkih mandata imaćemo najbolju vojsku na svetu.“

Iz tabora Trampovih uticajnih pristalica šire se, inače, manji ili više direktne optužbe na račun Baraka Obame da stoji iza struktura koje podrivaju aktivnosti nove administracije.

Konzervativni The New York Post čak tvrdi da Obama nastoji da produži svoju vlast u nekoj vrsti „postpredsednikovanja“. Uz procenu: da je to jedinstven takav slučaj u istoriji SAD“.

Trampove pristalice ukazuju da je na čelo Demokratske partije došao Obamin čovek Tom Peres, a da struktura Organizing for Action, koja je bila pokretačka snaga Obamine kampanje 2012-te, ni do danas ne samo da nije raspuštena već još i vrbuje „nove aktiviste“.

Posebno se naglašava da upravo ta „struktura“ stoji iza masovnih protesta protiv Trampa i njegove politike.

Ništa manji problem nisu Obamine „krtice“ u Beloj kući.

Telekanal CNBS je objavio da su protivnici Trampove imigracione politike, koji rade na srednjim nivoima njegove administracije, potpisali „memorandum“ kojim su se obavezali da će jedni druge u tome podržavati.

Tramp od početka februara obećava čišćenje svoje administracije od Obaminih „krtica“, ali ta „operacija“ još nije ni počela.

(fakti.org)

Share this post: