OPTUŽENA ZA KLASIČAN PRIMER KRŠENJA JAVNOG POVERENJA: Razgolićena nastavnica očekivala maloletnog učenika ali… (VIDEO)

Hanter Dej (22), udata nastavnica hemije u srednjoj školi iz Oklahome, optužena je za silovanje pošto je uhvaćena u seksualnom odnosu sa svojim maloletnim učenikom.

[adsenseyu5]

Prošle srede podignuta je optužnica zbog silovanja i zavođenja maloletnika „uz pomoć tehnologije“, piše u sudskim dokumentima.

Nastavnica srednje škole uhvaćena je 15. novembra u pažljivo organizovanoj operaciji tamošnje policije. Istraga o ponašanju Dejove počela je usled optužbi pojedinih roditelja koji su posumnjali u nedoličnu vezu s njihovim sinom.

Roditelji mladića stigli su u kancelariju policijskog načelnika s mobilnim svoga sina i zatražili forenzičko veštačenje sadržaja istog.

Istražiteljima su rekli da su već pronašli poruke i golišave fotografije na uređaju i da su zabrinuti da je već došlo do seksualnog odnosa.

[adsenseyu1]

Veštačenjem je otkriveno da su učenik i nastavnica već seksualno opštili i da su dogovarali novi susret u njenoj kući 15. novembra.

Uz pomoć telefona maloletnika kontaktirali su učiteljicu glumeći njenog ljubavnika i upitali su je da li dogovor i dalje stoji.

Odgovorila je potvrdno i požurivala učenika da dođe što pre, jer se njen muž, takođe nastavnik u istoj školi, uskoro vraća s posla.

Kada su policijski istražitelji stigli do njene kuće poslali su joj poruku da su pred vratima. „Otključano je, kao i obično“, napisala je.

Kada su ušli unutra zatekli su 22-godišnju nastavnicu u dnevnoj sobi na kauču s upaljenim svećama. Na sebi je imala majicu s božićnom tematikom, (mačku s kapom Deda Mraza) i kratke, „vruće“, pantalone.

Odmah su joj otkrili zašto su upali, a ona je smesta sve priznala. Takođe je ispričala da je učeniku slala fotografije sebe u donjem rublju, a on joj je poslao fotografije svojih genitalija.

[adsenseyu1]

„Ovo je još jedan klasičan slučaj ozbiljnog kršenja poverenja javnosti. Zadatak nastavnika je zaštita i obrazovanje naše dece, a ne upuštanje u nedopuštene seksualne odnose s njima“, rekao je policijski načelnik Kris Vest.

Hanter Dej odvedena je u istražni zatvor pod optužbom za silovanje, posedovanje dečje pornografije i seksualnog zavođenja maloletnika uz pomoć tehnologije. Odredili su joj kauciju od 85.000 dolara.

Pre nego što je počela da radi u srednjoj školi Hanter Dej za lokalne novine je izjavila bojazan, kako je zbog godina učenici neće doživljavati ozbiljno.

(Mediji)[adsenseyu2]

Share this post: