Otkriveno ko je tajanstvena žena sa Putinovog zadnjeg sedišta! (VIDEO)

Ilustracija

foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin nedavno je ponovo bio vest dana i pokrenuo niz spekulacija o tome ko je misteriozna dama u crvenoma „na zadnjem sedištu njegovog auta“.

Snimak na kom je pojavila tajanstvena žena nastao je prilikom posete manastiru Konevskij Rođenja Presvete Bogorodice na ostrvu Konevec.

Naravno čim su u Putinovoj blizini dame, odmah se svi pitaju da li je to  nova ljubav ruskog predsednika, pogotovo što sve iz svog privatnog života  ljubomorno krije.

Od kada se razveo pre dve godine  „prišivali“ su mu mnoge lepotice, pa tako i ženu je krenula da izađe iz automobila.

Kako je kad je otvorio vrata nešto pokazala Putinu, a on ih odmah zatvorio društvene mreže su eksplodirale, a mašta tabloida razbuktala.

Međutim, istina je sasvim drugačija.

Kamere koje su uspele da uhvate tajanstvenu ženu na sedištu njegovog automobila, odnosno samo njene ruke i rub crvene haljine, nije njegova devojka.

Iz Kremlja su saopštili da se radi o pripadniku obezbeđenja. Međutim pitanje je otkud žena u muškom manastiru Konevskij, kao pratnja.

List Fontanka piše da se radio o Katarini Grubinovoj arhitekti koja radi na renoviranju manastira.

Mediji su nagađali i što se nalazi u u kutiji koju je tajanstvena žena imala sa sobom.

Portparol patrijarha Kirila, sveštenika Aleksandra Volkova, u famoznom paketu koji se vidi na zadnjem sedištu automobila je ikona koju je predsednik doneo na poklon manastiru.

(Mediji)

Share this post: