Ovom fudbaleru će se suditi za pokušaj ubistva na terenu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

fudbaler grubost sudija

Svakakvih grubosti i ludosti nagledali smo se na fudbalskim terenima, ali iz Turske nam sada stiže zaista izuzetno neprijatan video.

Na niželigaškom meču jedan igrač zasluženo je dobio crveni karton, a zatim je nogom u glavu šutnuo protivnika koji je ležao na zemlji.

Mehmet Degrimendži, fudbaler Sanajsporta, divljački je nasrnuo na Kajhana Karakaša iz ekipe Dalidžaspor, a posle meča pravdao se da je bio isprovociran time što mu je rival opsovao pokojnu majku i rekao je da nije mogao da se iskontroliše.

Degrimendžija su sa terena ubrzo odveli kako ne bi bio linčovan, a Karakašov loš dan tek je počinjao – posle kratke intervencije, njemu je dozvoljeno da se vrati na teren, samo da bi se ubrzo srušio jer mu se vrtelo u glavi i prevezen je u bolnicu.

“Nastavio sam da igram neko vreme jer smo se mnogo trudili da sastavimo ovaj tim i nisam želeo da napustim prijatelje“, rekao je Karakaš i dodao:

“Hvala bogu pa me je udario blizu vilice. DA me je udario direktno u lice, mogao je da mi slomi nos ili vrat, ili da me oslepi. Nisam spavao već dva dana i vrat me ozbiljno boli“.

Karakaš je tužio Degrimendžija za pokušaj ubistva.

(B92)

Share this post: