„Prljave“ tajne svetskih milionera: Hvale se prostitutkama,dogovaraju poslove s drogama…

jahta ostrvo milioner milijarder brod

Osoblje s najelitnijih jahti ima sočne priče o ljudima za koje rade. Milijarderi na jahtama, kažu, toliko su slobodni da od osoblja s vremena na vreme traže da pospreme njihove seks igračke, hvale se prostitutkama koje dovode na brod, dogovaraju poslove s drogama…

Kapetan jedne takve jahte govorio je za “Sandej tajms” anonimno pod imenom Dan. Kaže da se prostitutke na jahte obično dovoze u nekoliko mercedesa, a potom muškarci izaberu njih tri s kojima će provesti dan ili noć. Uglavnom su sve iz Letonije i Rusije.

Na brod milijarderi često povedu lekare koji im doziraju vijagru ili neku vrstu ilegalnih droga. “U tom trenutku sve oko mene prestaje de da me zanima”, kaže Dan kao komentar na svoje priče.

Prostitutke harem Hasim Taci

Najprijatniji od onih koji iznajmljuju jahte na nedelju ili dve su oni koji jahte poseduju, jer oni što iznajmljuju ukoliko su problematični dospeju na crnu listu i malo ko im želi iznajmiti jahtu ponovno. “Sve se vrti oko toga – nabavimo drogu, nabavimo kurve i zlostavljajmo osoblje”, rekao je Dan.

Ali nije sve tako crno. Dan, naime priznaje da je prošlog leta zaradio više od 20.000 dolara samo od bakšiša.

Dosta je zaradila i Tebe Ringier koja kao osoblje na jahti radi već četiri godine. Na kraju putovanja, kaže, vlasnici ili iznajmivljači jahti joj poklanjaju skupocene poklone poput iPada te daju bonuse u novcu. Jedan arapski vlasnik jahte na kraju leta je osoblju na korišćenje dao mercedes.

(Dnevnik.hr)

Share this post: