Prostitutka preti Belruskoniju: „Uništio si mi život, osvetiću ti se!“

belruskoni silvio

Bivša prostitutka Patricija Dadario na sudu u Bariju je pročitala pismo koje je dugo šest stranica i otkrila kako će se osvetiti bivšem italijanskom premijeru.

Patricija je u pismu navela da joj je Berluskoni uništio život i da dodaje da će sve njegove tajne otkriti javnosti.

“Snimiću film o svojim iskustvima na osnovu onog što se stvarno dogodilo. Uništio si mi život, sada treba da kažeš istinu o našoj vezi i da se izviniš“, rekla je Patricija.

U Italiji usluge prostitutki nisu zabranjene, ali njihovo podvođenje jeste. Patricija je naglasila da nikada nije dobila novac za seksualne usluge i napomenula da je Berluskoni znao čime se ona bavi, pre nego što je “odveo u krevet“. On ovu informaciju nije hteo da prizna, prenosi “Independent“.

sudnica zakon sudjenje

 

“Za razliku od tih devojaka, koje su prave prostitutke i kojima je Berluskoni svaki put platio, a koje su se prema njemu odnosile kao prema automatu za novac. Ja nikada nisam uzlea novac, niti tražila bilo kakvu uslugu za uzvrat“, izjavila je na sudu Patricija.

Sve informacije je Patricija iznela na suđenju protiv sedam lica optuženih da su Berluskoniju podvodili prostitutke.

Glavna “meta“ ovog suđenja je biznismen Đanpaolo Tarantini, koji je optužen za podvođenje prostitutki Berluskoniju u 2009. godini. Kako se navodi, podvodio je čak 26 žena koje su zabavljale političare.

(B92)

Share this post: