Ronda Rouzi doživela kratkoročnu smrt: Holi Holm ju je ubila jednim fatalnim udarcem(VIDEO)

holi holm ronda rouzi ufc zena oktagon borba

Holi Holm ju je ubila jednim fatalnim udarcem, što lekari zbog jedne stvari prepoznaju kao neobični fenomen.

Na 193. UFC (Ultimate Fighting Championships) takmičenju u Melbornu u Australiji, renomirani ekspert u boksu, Holi Holm je u drugoj rundi u 59. sekundi oborila Rouzijevu sa jednim brutalnim udarcem. Nakon toga je Rouzi dala intervju i otišla do svlačionice, ali je tamo pala, izgubila svest i proglašena mrtvom.

Hitna pomoć je odmah uletela i konstantovano je da višestruka svetska MMA šampionka Ronda Rouz nije imala puls, a postajala je bleda i hladna. Ona se nakon nekoliko minuta „vratila iz mrtvih“.

Lekari su opisali Rondinu smrt kao veoma neobičan fenomen, jer je bila dobro na intervjuu koji je usledio nakon toga. Smatra se da je doživela nekoliko povreda mozga i da je to bio razlog njene kratkoročne smrti.

Mnogi smatraju da ovo jednostavno nije trebalo da se desi jer je Ronda Rouzi nezaustavljiva. Međutim, izgleda da ipak nije tako. Do sada je „mlatila“ sve protivnike kao od šale, a poslednjih četiri čak za oko dva minuta. Sve dok nije naišla Holi Holm.

Ona je prebijala Rondu dok nije izgubila nesvest, tako da je sudija Herb Din morao da požuri kako bi ih rastavio.

Rouzijeva se u svojoj UFC karijeri pomerila na 12:1 u pobedama, dok je Holmova za sada 10:0. Holi Holm je sada nova svetska šampionka u teškoj kategoriji UFC-a.

(Srbija Danas)

Share this post: