ŠEF NAJČUVENIJE MAFIJAŠKE PORODICE GAMBINO, DŽON GOTI JUNIOR PORUČIO PATRIJARHU IRINEJU: Ako FBI zakaže, lično ću otkriti ko je zapalio srpsku crkvu!

foto: youtube

foto: youtube

Šef najčuvenije mafijaške porodice Gambino, u razgovoru za Kurir govorio je o požaru u srpskoj svetinji u Njujorku ali i kako je upoznao i zavoleo Srbe.

„Ako FBI ne otkrije ko je odgovoran za paljenje srpske crkve Sveti Sava u Njujorku, patrijarhu Irineju rado ću ponuditi pomoć svojih ljudi kako bi se rasvetlile okolnosti pod kojima je došlo do požara“, rekao je između ostalog Džon Goti mlađi, nekadašnji vođa najčuvenije mafijaške porodice Gambino iz Njujorka.

Goti otkriva da nije u mogućnosti da finansijski pripomogne u obnovi crkve, ali da će pomoći da se pronađe počinilac.

– Prema onome što sam pročitao, patrijarh Irinej je zatražio da FBi istraži uzrok požara. Ako se to ne desi, rado ću svoje ljude staviti na raspolaganje da pomognu.

Što se mene tiče, s obzirom na znatne finansijske gubitke koji su posledica pet federalnih suđenja za samo tri godine, što je rekord, nisam u poziciji da priložim materijalna sredstva za obnovu crkve.

U novembru sam isplatio poslednje sudske troškove i trenutno sam na putu finansijskog oporavka. Kako god, pomoći ću koliko sam trenutno u mogućnosti – napominje Džon Goti.

On kaže da za sada nema nikakva saznanja o tome ko bi mogao da bude odgovoran za paljenje crkve u Njujorku, osim onoga što je pročitao u medijima.

(Alo/Intermagazin)

Share this post: