SEUL PRED PUCANJEM: Osućemo takvu paljbu na Pjongjang, da će se svesti na pepeo i biće uklonjen sa mape!

kim-dzong-un-juzna-koreja-seul

Kim Džong Un je ponovo podstakao na ratnu pucnjavu nakon što je pokrenuo test najveće nuklearne bombe ikada u Severnoj Koreji.

Stiglo je upozorenje da bi udar mogao biti pokrenut do Božića i da je ova raketa sada sposobna da dosegne u bilo koji kutak sveta. Ali čini se da je njihovim ljutim neprijateljima u Seulu bilo dosta.

Najviši vojni umovi Južne Koreje razvijaju master plan za potpuno uništenje baze operacija severnokorejskog tiranina.

Izvori iz Južne Koreje su otkrili da će nacija osuti paljbu na Pjongjang ako budu imali samo nagoveštaj da Severna Koreja može da pokrene nuklearni napad.

Obećali su da će koristiti raketne napade i artiljeriju da sravne delove grada u nastojanju da istrebe lidere Severne Koreje.

Seul je ovu strategiju nazvao Masivna kazna i odmazda Koreje i već su postavili svoje tenkove duž granice u pripremi za totalni rat.

Predsednica Južne Koreje, Park Geun Hje, je već osudila najnoviju nuklearnu probu severnokorejskog vođe kao akt „manijakalne bezobzirnosti“.

Ali poludeli Kim je upozorio svet da „neće dozvoliti ucene“ i obećao da će nastaviti da pojačava svoj program nuklearnog oružja.

Tenzije su izuzetno zategnute između dva naroda pošto Severna Koreja gaji ambicije da ponovo ujedini dva naroda u jednu imperiju.

SAD su postavile svoje najbolje nuklearne bombardere u regionu u pokretu koji je izazvao Kima da ih nazove „bednim psima“.

Izvor je reako za novinarsku agenciju Jonhap:

„Svaka oblast Pjongjanga, posebno tamo gde je možda sakriveno rukovodstvo Severne Koreje, biće potpuno uništena balističkim raketama i visoko eksplozivnim granatama čim Severna Koreja pokaže neke znake korišćenja nuklearnog oružja.

Drugim rečima, glavni grad Severne Koreje će se svesti na pepeo i biće uklonjen sa mape.

Operativni koncept ministarstva odbrane Masivna kazna i odmazda Koreje ima za cilj potpuno brisanje određenog dela Pjongjanga sa mape“.

Konflikt je podešen na iščekivanje u pacifičkom regionu, dok dve Koreje čine deo zastrašujuće apokalipse koja bi mogla da preraste u Treći svetski rat.

Vladimir Putin je obećao da će „rešiti“ nuklearnu krizu Severne Koreje pošto se sprema da se sastane sa zvaničnicima u Južnoj Koreji.

(BKTVNews)

Share this post: