Sin Pabla Eskobara: Sinatra je bio bolji diler kokaina nego pevač

renk sinatra pevac diler kokain glumac

Kada su ga upitali da li sa sigurnošću može da tvrdi tako nešto Marokin je rekao da je mnogo više pevača nego što svi misle počelo svoje karijere zahvaljujući sponzorstvima narko-bosova.

Sebastijan Marokin, sin najčuvenijeg narko-bosa Pabla Eskobara izneo je senzacionalne tvrdnje o vezama svog oca i pevača Frenka Sinatre.

Naime, on je izjavio da je njegov otac bio poslovni partner sa čuvenim pevačem uMajamiju i rekao da je Frenk bio „bolji diler kokaina nego pevač“ u intervjuu za jedne brazilske novine.

Kada su ga upitali da li sa sigurnošću može da tvrdi tako nešto Marokin je rekao za “O Estado de Sao Paulo“, ugledne novine sledeće:

“Mnogo više pevača nego što mislite je počelo svoje karijere zahvaljujući sponzorstvima narko-bosova. Nema tu nikakve potvrde, samo na reč.

Znam jer sam bio jako blizak sa ocem i on je sa svojim saradnicima često pričao o tome. Mogu samo da vam kažem da je Sinatra bio bolji diler kokaina nego pevač. On je bio tatina veza u Majamiju“.

Inače, ovo nije prvi put da se Frenk Sinatra dovodi u vezu sa mafijom. Čak je i Pablov brat 2009. godine u svojoj knjizi otkrio da je večerao sa Frenkom tokom odmora u Las Vegasu. 

Robeto Eskobar je tom prilikom rekao da se večera odigrala u privatnoj sobi jednog poznatog hotela, a kasnije su se svi zajedno provozali helikopterom. On je takođe otkrio da je Frenk sarađivao sa Pablom u vezi nekretnina, ali i da pevač nikada nije voleo da ga previše viđaju i povezuju sa Eskobarom.

(B92.net)

Share this post: