Student, koji je snimio licemernu profesorku kako uči studente da su Trampovi glasači teroristi, izbačen sa koledža! (VIDEO)

Student „Orindž koast“ koledža isteran je nakon što je snimio profesora koji je izbor Donalda Trampa za predsednika nazvao terorističkim aktom.

Osim toga, rukovodstvo koledža je tražilo od njega da napiše pismo izvinjenja i objasni zašto je snimak podelio na Jutjubu.

Incident se dogodio u decembru 2016, kada je brucoš Kaleb O’Nil snimio profesorku Olgu Perez Stabilnu Koks.

„Naš narod je podeljen. Mi smo napadnuti. To je čin terorizma „, rekla je ona studentima tokom predavanja o ljudskoj seksualnosti.

Video je postavljen na Jutjub i od tada je podelio javnost. Profesorka je navodno dobila pretnje smrću.

Nakon toga, „Orindž koast“ ga je suspendovao i naložio mu da napiše „tri duple strane eseja“ gde će se izviniti Koksovoj.

U eseju, O’Nil bi trebalo da piše o tome zašto je snimio profesorku psihologije, „znajući da je to kršenje programa kursa“, kao i svoje misli i analize o tome zašto je odlučio „da podeli ovaj video sa drugima“ i šta „misli će se desiti sa profesorom.“

O’Nil je juče podneo žalbu koledžu, preneo je srednjoškolski list.

„Ja sam izvadio telefon napolje jer sam iskreno osećao strah da ću imati posledice u vezi sa ocenama, jer je ona znala da sam pristalica Trampa“, rekao je O’Nil (19) koji je otvoreno podržao Trampa.

„Mislio sam da je Olga dobra profesorka“.

Njegov advokat Bil Beker smatra da su sankcije „preterane i diskriminatorske“, preneo je list koledža.

Ranije u januaru, Koksova, koja sebe deklariše kao „ženu, Latinu, lezbejku i izbeglicu“ branila je svoje komentare, rekavši da su za cilj imale da uteše učenike.

(RT)

Share this post: