SVET ŠOKIRALA VEST O POZNATOM GLUMCU: Optužen da je učestvovao u smrti svoje bivše devojke!

Džim Keri i Katriona foto: profimedija

Džim Keri i Katriona foto: profimedija

Iako je poznati holivudski glumac, o smrti svoje bivše devojke, progovorio tek pre nekoliko meseci i dalje vidno potrešen, novi dokazi i optužbe usmerene protiv njega, na ceo slučaj bacaju novo svetlo.

Kathriona Vajt tragično je preminula od konzumiranja prekomerene količine droge u septembru 2015. godine. Džim Keri je optužen na najnovijem ročištu da je nju, kao svoju devojku, snabdevao opijatima.

Prema navodima, poznati glumac ju je snabdevao tabletama. Iz dokumenata do kojih je došao „Mirror Celebs“, saznaje se da je na trima pronađenim bočicama koje je Vajt koristila, bilo napisano „Artur Vajt“ što je pseudonim pod kojim je Keri bio poznat javnosti.

U skladu sa time, svetski obožavan komičar, optužuje se da je svojoj bivšuoj devojci dopremio pilule svega četiri dana pre njene smrti. Tragove nakon što je Vajt preminula, prema navodima optužnice, pokušao je da zamaskira porukom koju joj je poslao.

Kako je Vajt uzela nekoliko vrsta lekova odjednom, poruka je glasila:

„Da li znaš gde su nestali lekovi protiv bolova koji su mi prepisani“, upitao ju je.

Na osnovu pronađenih novih dokaza, nadležni su najavili pokretanje nove istrage.

„Pozvaćemo nadležne iz Los Anđelesa da otvore istragu o Kerijevoj ulozi po pitanju smrti gospođice Vajt. Uzimamo za ozbiljno nove dokaze koji su se pojavili“.

U ranijim izveštajima, navodi se da je nakon raskida Vajt bila veoma uznemirena, i da je nakon samo tri dana tragično preminula.

Vajt je pre samoubistva ostavila dve poruke. Jedna da svu svoju imovinu ostavi svojoj familiji, dok je druga bila upućena Keriju i njihovoj ljubavnoj vezi. Na toj cedulji je pisalo – „Molim te, oprosti mi. Ja jednostavno nisam za ovaj svet“.

Džim Keri se samo jednom izjasnio u javnosti, vidno potrešen smrti svoje bivše devojke, rekaviši:

„Kada sam došao u Holivud, postalo mi je jasno da će se moj privatni život nuditi na tacni kao restoranski jelovnik, ali nikada nisam sanjao da će ljudi koje najviše volim na svetu takođe biti u tom jelovniku. Kakava sramota“.

Tom prilikom poslao je i prelepu poruku svojoj voljenoj tragično preminuloj.

„Bila je zaista posebna, pravi irski cvet. Previše osetljiva za ovaj svet. Biti voljen i voleti bilo je sve što sam tada osećao. Moje srce se u ovom momentu odvojilo i prenelo na sve koji su je voleli. Svi smo i dalje pogođeni vešću, i ne možemo da prežalimo“, rekao je glumac.

Par je počeo svoju vezu 2012. godine nakon što su se upoznali na snimanju jednog od filmova u kojima je glumac igrao, ali su raskinuli nekoliko meseci kasnije. Svoju ljubav su obnovili u maju 2015. godine.

Povodom ovih optužbi, list „Mirror“ je kontaktirao Kerija, koji se nije javljao.

(BKTVNews)

Share this post: