Teorija zavere: Da li su najnovije fotografije Plutona prevara?! – VIDEO

Prevara?

Prve fotografije Plutona snimljene NASA sondama “New Horizons” bile su previše fantastične da se neki pametnjakovići ubrzo ne bi umešali da nam “razbiju iluzije”.

Evo, objavljene su i prve teorije o tome, ko, na koji način i zašto manipuliše ovim snimcima i time sve nas prave “ovcama”.

Nije mnogo vremena bilo potrebno da se pametnjakovići sa svih strana pojave i pojasne nam “plutonske budalaštine“.

[adsenseyu1]

– Ovo je najobičnije vređanje inteligencije. Sve ovo verovatno je snimljeno u nekom studiju u Burbanku – govori autor videa koji se pojavio na Jutjub i u kojem se “dokazuje” da su fotografije lažne.

Čime on to pokušava da potkrepi?

Foto: NASA

Navodno, iz sopstvenog dvorišta teleskopom on vidi Jupiter koji je udaljeniji od Zemlje nego što NASA vidi Pluton koji je bliži.

Autor videa tvrdi da su sve to gluposti i da s pameti veze nema, ali i da je zabavno gledati NASA mudrijaše kako se znoje pokušavajući u sedam i po minuta da obrazlože svoje “budalaste teorije”.

Neki od onih koji negoduju povodom čitave stvari idu i korak dalje i tvrde da je Pluton – hologram.

[adsenseyu1]

– Pluton? Samo se vi zabavljajte s ovom lažnom CGI fotkom. Ovo je najveća laž u istoriji! Probudite se! Naivni ste, šteta što su sve NASA-ine misije podvala! Ne verujte hologramima… – samo su neki od komentara brojnih korisnika Tvitera.

Foto: NASA

Svi su oni ništavni za čoveka koji tvrdi da ima neoborive dokaze da je čitava stvar notorna glupost. On kaže da Pluton zapravo ne postoji i da su sve te priče smislili i podmetnuli – iluminati.

– Osnove. Bilo koje nebesko telo koje ne možete sa Zemlje videti teleskopom je lažno. Samo ova činjenica dokazuje da je Pluton izum iluminata. Iluminati su koristili NASA-u i sovjetsku svemirsku agenciju kako bi serijski proizvodili podvale kao što je ova s Plutonom – kaže “TruthIsNeverTooHorrible” koristeći ono što on kaže da je nepobitna logika.

Najbolje za kraj! Postoje i oni koji veruju da je NASA stvarno snimila “sporne” fotografije, ali da se radi o velikom pokušaju zataškavanja koji su oni, naravno, raskrinkali.

Naime, NASA jeste snimila fotke, ali pokušali su prikriti pravu istinu – na Plutonu su otkrivene vanzemaljske građevine.

(Index.hr)

Share this post: